Dernekler
Giriş Tarihi : 30-09-2022 23:23   Güncelleme : 30-09-2022 23:23

Çetin Nuhoğlu, gövde gösterisi yaptı!

Ticaret Odası seçimlerine sayılı günler kala Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Çetin Nuhoğlu, Gaziantep’e gitti. Lojistik sektör temsilcilerinden Şahin Nakliyat’ın sahibi Memik Taner’e oda seçimlerinde destek isteyen Başkan Nuhoğlu, kazananın Gaziantep ve de Türkiye olması temennisinde bulundu.

Çetin Nuhoğlu, gövde gösterisi yaptı!

Gaziantep bölgesinde lojistik sektörünün duayenlerinden rahmetli Ahmet Taner’in oğlu Memik Taner, Gaziantep Ticaret Odası Başkanlığı için yola çıktı. Taner’in adaylığını açıkladığı günden beri destekleyen UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, ilk önce Genel Sekreteri Ergun Bilen ve Başkan Yardımcısı Fatih Şener’i Gaziantep’e göndererek Taner’in seçim çalışmalarına katkıda bulundu. Akabinde ise Başkan Nuhoğlu, Genel Sekreteri Ergun Bilen’i tekrardan yanına alarak Gaziantep’e gidip, nakliye sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

“BÜYÜK BİR AİLEYİZ!”

UND Başkanı Çetin Nuhoğlu, Gaziantep’te lojistik sektör temsilcileri tarafından coşkuyla karşılandı. Firma yetkilileri ile akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Nuhoğlu, Memik Taner ve ekibine çıktıkları yolda destek istedi. Başkan Nuhoğlu, “Gaziantep’in Türkiye ekonomisine katkısı büyüktür. Fabrikalarımız üreterek, sizlerde depolayıp, taşıyarak katkı sunuyorsunuz. Lojistik sektörümüzün bu günlere gelmesinde derneğimizin katkısı tarif edilmeyecek kadar büyüktür. UND çatısı altında bizler büyük bir aileyiz. Memik Taner’de lojistik sektörünün gelişmesinde yıllarca derneğimiz çatışı altında katkı sunan bir kardeşimizdir. UND’nin başkanı olarak Memik Taner’i çıktığı bu yolda destekliyor ve sizlerin de desteklemesini arzu ediyorum. Memik Taner’in oda seçimlerini kazanmasıyla birlikte lojistik sektörünün de kazanımlarının artacağına inancım tamdır” diye konuştu.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!

Başkan adayı Memik Taner ise yaptığı konuşmasında aynen şu ifadelere yer verdi: “Yaklaşık 3 aydır komite seçimleri için çalışmalarımız devam ediyor. Nakliye sektörünün içerisinde doğdum ve sektör mensuplarımız ile birlikte tecrübe kazanarak büyüdüm. Çünkü ben babadan nakliyeciydim ve sektörümüzün gelişimi içinde Çetin Nuhoğlu başkanım ile yapılan çalışmalarda yer aldım. Ben değil, biz mantığı ile yola çıktık ve sektörümüzün ve de Gaziantep ticaretimizin gelişimi için güzel projeler hazırladık. İnşallah seçimlerden galip çıkacağız ve odamızın çalışmalarında hep birlikte elimizi taşın altına sokacağız. Çetin Nuhoğlu başkanımın bugün burada olması da bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Yarından itibaren daha da yoğun bir tempo ile çalışacağız.”