Otomotiv
Giriş Tarihi : 04-10-2022 00:45   Güncelleme : 04-10-2022 00:45

Togg, Arjantin de!

2023 yılının ilk çeyreğinde doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV’u banttan indirmeye hazırlanan Togg, güney yarım kürede zorlu kış şartlarının sürdüğü Arjantin Tierra del Fuego’da gerçekleştirdiği kış testini de başarıyla tamamladı. Togg’un zorlu kış şartlarında test edilen prototipini Arjantin’e, Türk Hava Yolları’nın başarılı hava kargo markası Turkish Cargo taşıdı. Togg ve Turkish Cargo iş birliği, İstanbul Havalimanı’ndan başlayıp Arjantin’de devam eden kısa bir filmle duyuruldu.

Togg, Arjantin de!

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg ile bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları’nın başarılı hava kargo markası Turkish Cargo, İlk kez Las Vegas’ta düzenlenen CES fuarı için gerçekleştirdikleri iş birliğinin ardından, Arjantin heyecanını da birlikte yaşadı. Dünyanın farklı noktalarındaki akredite test merkezlerinde rüzgâr, konfor, iklim, yol tutuş, dayanıklılık ve çarpışma testleri devam eden Togg, Kuzey yarım kürede gerçekleştirdiği kış testlerini, bu kez Arjantin güneyindeki Tierra del Fuego’daki akredite test merkezinde zorlu parkur koşullarında sürdürdü. Togg test aracını Arjantin’e, Türk Hava Yolları’nın başarılı hava kargo markası Turkish Cargo taşıdı.

GURUR DUYUYORUZ

Togg CEO’su Gürcan Karakaş, CES 2022’nin ardından Arjantin kış testleri için de Türk Hava Yolları ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi: “Yola çıktığımız ilk günden itibaren iş ortaklarımızı öncelikle ülkemizden ve dünyanın en iyilerinden seçme prensibiyle hareket ediyoruz. ABD’nin Las Vegas kentindeki Tüketici Elektroniği Show’u CES’te sergilediğimiz Geçiş Konsepti Akıllı Cihazımızın ardından, Togg Akıllı Cihazımızı da kış testlerimizin devamı için, Güney Kutbu’na en yakın noktaya, Arjantin'in Ushuaia kentindeki akredite test merkezine Turkish Cargo iş birliğiyle taşıyarak güçlü bir iş birliğine imza atmış olduk. Dünyanın önde gelen farklı akredite test merkezlerinde de testlerimiz sürüyor. Karda, kışta, çamurda, gerekirse dünyanın öbür ucunda sözümüzün arkasındayız. Söz verdiğimiz tarihte yollarda olmak için hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.”