Otomotiv
Giriş Tarihi : 09-11-2022 20:45   Güncelleme : 09-11-2022 20:45

Pazarda yerini aladı!

Türkiye ağır ticari araç pazarında Temsa ile varlığını devam ettiren Volvo, müşterilerinin kullanımına 4 farklı modeli sundu. Tamamen elektrikli dört yeni kamyon modelinin Türkiye teslimatları ise Mart 2023 tarihinde yapılacak. Temsa SSSH Direktörü Kıvanç Kızılkaya, “Elektrikli aracımız ile değişime bugünden başlamak istiyoruz” dedi.

Pazarda yerini aladı!

Ağır ticari araç üreticilerinden Volvo Trucks, 4 farklı modeli ile elektrikli araç yolculuğunda yerini aldı. Temsa, Volvo Trucks’ın satışa sunduğu dört yeni elektrikli kamyon modeliyle, Türkiye yollarındaki dönüşümün öncüsü olmayı hedefledi. Elektrikli araçların Türkiye tanıtımını Temsa SSSH Direktörü Kıvanç Kızılkaya ve Volvo Trucks Geliştirme Direktörü René Müler yaptı.

1500 KAMYON SATACAK!

Temsa Satış ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Kıvanç Kızılkaya, araç satışı ile ilgili bir kaygılarının olmadığını söyledi. “Kusursuz müşteri memnuniyeti verme anlayışımız var” diyen Kızılkaya, şuanda 11 bayilerinin olduğunu ve önümüzdeki süreçte yeni bayi açılışlarının yanı sıra pazara sundukları elektrikli 4 farklı model kamyon ile satış grafiğini yükselteceklerini dile getirdi. Kızılkaya, “Türkiye kamyon pazarı, 2022 yılını 31 bin adet ile kapatacak. Bizimde bu pazarda bin 500 adet satış hedefimiz var” dedi.

MÜŞTERİYE HEP YAKIN

Elektrikli kamyon modelleriyle gerçekleşecek dönüşüme öncülük etmeyi amaçladıklarını dile getiren Kıvanç Kızılkaya, “2017 yılından beri satış ve satış sonrası hizmetlerde yatırımlar gerçekleştirerek müşterilerimize daha yakın olduk ve onları asla yolda bırakmadık. Tüm Türkiye’de yetkili satıcı ve servis ağımızı genişleterek sektördeki gücümüzü gün geçtikçe artırıyoruz. Genişleyen ağımız ve işimizdeki uzmanlığımızla müşterilerimizin çözüm ortağı olmak, ihtiyaçlarına özel hizmetler sunmak ve taşımacılık sektörüne değer katmak için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

BÜYÜK BİR PAZAR!

Toplantıda Volvo Trucks Geliştirme Direktörü René Müler ise şöyle konuştu: “Yakın dönemde kamyon taşımacılığında elektrikli araçlara geçilmesi konusunda büyük bir potansiyel olacak. Elektrikli kamyonların 2030 yılına kadar satışlarımızın yarısını oluşturacağını ümit ediyoruz. Bu yıl itibarıyla altı elektrikli kamyon modelimiz üretilecek. Küresel kamyon endüstrisinde şehir içi dağıtımdan kamuya, inşaat araçlarından bölgesel nakliyeye kadar tüm segmentleri kapsayan eşsiz bir elektrikli ürün yelpazesine sahibiz. Küresel bayi ağımız ve servislerimiz aracılığıyla sunduğumuz bu eksiksiz elektrikli taşımacılık çözümleri, müşterilerimizin başarıları açısından da hayati bir role sahip.”