Otomotiv
Giriş Tarihi : 30-11-2022 19:43   Güncelleme : 30-11-2022 19:43

Emin adımlarla ilerliyor!

Türkiye'nin öncü otomotiv şirket Otokar, yetkili bayi ve servisleriyle Kıbrıs'ta buluştu. Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Türkiye’nin ticari araç sektörünün geleceğini bayii temsilcileri ile birlikte şekillendireceklerini açıkladı.

Emin adımlarla ilerliyor!

Otokar, Türkiye genelindeki paydaşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Hizmet verdiği alanlarda satışa sunduğu araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetleriyle de fark yaratan Otokar, Türkiye genelindeki yetkili bayi ve servis temsilcileri ile Kıbrıs'ta bir araya geldi. "Birlikten Gelecek Doğar" mottosuyla düzenlenen buluşma da geleceğin notları çıkartıldı.

PARMAKLA GÖSTERİLİYOR!

Yenilikler yılı olarak 2022’yi ilan ettiklerini hatırlatan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, yıl içerisinde kent içi toplu taşıma, personel, turizm taşımacılığı ve hafif kamyon segmentinde fark yarattıklarını açıkladı. Akgül, “60 yıla yakın tecrübemiz ile ürettiği araçların yanı sıra Ar-Ge, dijital dönüşüm, alternatif yakıtlı araçlar ve sürdürülebilirlik konularında birçok ilke imza attık. 2022 yılında da yeniliklerimizle sektöre yön vermeye devam ettik. Geleceğimize yatırım yapmaya devam ettiğimiz 2022'de 7 metreden 21 metreye kadar farklı uzunluktaki otobüslerimiz, turizm ve servis taşımacılığının yanı sıra kamyon segmentinde sunduğumuz araçlarımız büyük beğeni kazandı. Yeni elektrikli araç ailemiz, ülkemizde de Avrupa’da da tam not aldı. Türkiye'de ve dünyada 50'yi aşkın ülkede modern, dayanıklı ve çevreci araçlarımızla her gün milyonlarca yolcuya konforlu, güvenli toplu taşıma imkanı sunuyoruz. Diğer taraftan hafif kamyon segmentinde yeni nesil kamyonlarımızla ticaretin ağır iş yükünü hafifletiyoruz. Sektördeki liderliğimizi sürdürdük” dedi.

BİRLİKTE KURGULAYACAK

Otokar’ın iş ortaklarıyla uzun yıllara dayanan işbirliği süresince, birlikte hareket ederek sayısız başarıya ulaştığını vurgulayan Akgül, “İş ortaklarımız ile sahip olduğumuz güçlü bağ sayesinde değişen pazar koşullarına birlikte uyum sağladık. Birlikte değiştik, birlikte geliştik. Aramıza katılan yeni bayilerimizle gücümüze güç kattık. Globalleşme adımlarımız, ürün geliştirme ve üretim maliyeti avantajları paydaşlarımıza fayda sağlamaya devam edecek. Geleceğimizi birlikte kurgulayacağız. Önümüzdeki süreçte bu büyük aile ile nice başarılara imza atacağımıza inancımız tam” açıklamasını yaptı.