Lojistik
Giriş Tarihi : 16-03-2023 19:42   Güncelleme : 16-03-2023 19:42

Batı sanallaştı!

Lojistik firmalarından Batı Innovative, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirdi. Almanya, İtalya ve Amerika ofislerinden sonra Avrupa ofis sayısını da artırmak için projeler geliştiren firma, dijitalleşme üzerine yatırım yaptı.Türkiye’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip olan Batı Innovative Logistics, Avrupa ve ABD pazarına express kargo taşımacılık hizmeti veriyor.

Batı sanallaştı!

Batı Innovative, Almanya’da bozulabilir kargo taşımalığını gerçekleştiriyor. Şirket, İtalya’da yaptığı Ro-Ro ve proje taşımacılıklarıyla da hedef pazarlarda büyüdü. Şirketin Satış Direktörü Kaan Aydın, Almanya, İtalya ve ABD ofislerinden sonra Avrupa’da ofis sayısı arttıracaklarını açıkladı.

DİJİTAL DEVİR

Dünyaya ayak uydurmak ve yatırım yapmak günümüzde sektörel anlamda atılabilecek en önemli adımlardan birisi olarak ortaya çıkıyor. “Performansını artırmak isteyen her kuruluş, dijital dönüşümü göz ardı edemez” diyen Batı Satış Direktörü Kaan Aydın, “Değişim ve dönüşüme yönlenirken, taşımacılık süreçlerimizi tamamen dijitalize ettik” dedi. Aydın, şöyle devam etti: “Müşterilerimizin daha hızlı fiyat teklifi almalarına destek olduk. Yaptığımız dijital çalışmalar sonrası gönderilerin daha hızlı planlanabilmesini sağladık. Kullandığımız dijital sistem ile de farklılaştık. Müşterimizi evrak ve kâğıt yükünden kurtarmakla birlikte hızı da çalışma sistemlerine entegre ettik. Dijitalleşmenin yanı sıra daha kaliteli hizmet verebilmek için nitelikli çalışan sayısını da arttırdık. Şirket olarak yıl içerisinde dijitalleşme yatırımlarımız artarak devam edecek.”