Otomotiv
Giriş Tarihi : 16-04-2023 13:44   Güncelleme : 16-04-2023 13:44

Ford’da bayrak değişimi

Otomotiv şirketlerinden Ford Otosan’da Genel Müdür yardımcısı olarak görev yapan Dave Johnston, Batarya ve Ortaklıklar sorumlusu olarak atandı. Johnston, Ford ve Ford Otosan arasındaki iş birlikleri ve batarya entegrasyon süreçlerinin yönetimi ile Ford Otosan’ın büyüme stratejilerinden sorumlu olacak.

Ford’da bayrak değişimi

Johnston’ın yeni görevine atanması ile birlikte; Ford Otosan Genel Müdür yardımcılığı görevine Craiova Fabrikası yöneticilerinden Josephine Payne getirildi. Payne; mühendislik, tasarım, satın alma, kalite ve yurtiçi satış gibi kilit alanları denetlerken, şirketin stratejisi yönünde ilerlemesi için üst düzey yönetim ekibiyle yakın bir şekilde çalışacak.

PAYNE, KİMDİR?

Josephine Payne, Southampton Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden ve Karlsruhe Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisansı’ndan mezun oldu.  1996 yılında Ford Avrupa'ya katıldı. 2013 yılına kadar Liverpool, Köln ve Dunton'da üretim alanında birçok farklı sorumluluk üstlendi. 2013-2017 yılları arasında Ford Kuzey Amerika'da Küresel Aktarma Organları Montaj Müdürü olarak görev yaptı. Ardından Ford Avrupa'ya Üretim Alanı Müdürü olarak döndü. 2018 yılında Craiova Motor Fabrikası Müdürü olarak atanan Payne, 2018-2022 yılları arasında Ford Romanya'da Fabrika Müdür Yardımcısı- Craiova Araç Operasyonları ve Ford Romanya Başkanı ve Craiova Saha Direktörü görevlerini üstlendi.