Lojistik
Giriş Tarihi : 15-08-2023 21:41   Güncelleme : 16-08-2023 10:23

50’yi tamamladı!

Lojistik sektörünün yeni oyuncularından Logista Global, kuruluşunun üzerinden 6 ay geçmesine rağmen taşıma yaptığı ülke sayısını 50’ye çıkarttı. Şirketin Genel Müdürü Zeynep Akman, “450 özmal aracımız ile Asya ve Avrupa hattında hizmet veriyoruz. 50 Ülke de yapılanmamızı tamamladık” dedi.

50’yi tamamladı!

Türkiye’nin lojistikte küresel rekabet gücü giderek artırıyor. Dünya Bankası tarafından yayımlanan Lojistik Performans İndeksi 2023 verilerine göre 47’nci sıradan 38’inci sıraya yükselen Türkiye’nin en anlamlı ilerlemesi lojistik hizmetlerin kalitesi ve rekabetçiliği alanında ölçüldü.

HEDEF LİDERLİK!

Logista Global Genel Müdürü Zeynep Akman, küresel standartlarda hizmet anlayışıyla hem Türkiye-Avrupa hem Türkiye-Asya hem de Avrupa-Asya arasında hızlı, kaliteli ve maliyet etkin çözümler sunmaya odaklandıklarını açıkladı. Akman, özmal araç ve depolama alanları ile çalıştıkları sektörlere önemli avantajlar sunduklarını belirtti. Küresel iş ortaklıkları sayesinde kısa sürede yaygın ofis ve depolama ağına erişebildiklerini dile getiren Akman, toplam taşımalarının önemli bir kısmını üçüncü ülke taşımalarının oluşturduğunu anlattı. Akman, Avrupa ile Orta Doğu ve BDT coğrafyası başta olmak üzere Asya’da bütün ülkelere taşımacılık yaptıklarını ve şuan itibariyle 50 farklı ülkeye ulaştıklarını dile getirdi. Akman, “Türkiye'nin her şehrinden Avrupa ve Asya ülkelerine ulaşıyoruz. Deneyimli kadrolarımızla hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı hedefledik. Avrupa ve Asya’daki yaygın acente bağlantıları sayesinde intermodal, multimodal taşımacılık ile minivan ve proje taşımacılığında oldukça iddialıyız” dedi.