Otomotiv
Giriş Tarihi : 27-08-2023 23:31   Güncelleme : 27-08-2023 23:31

Metinler Man’da!

Alman otomotiv markası Man, Türkiye’deki bayi yapılanmasına hızla devam ediyor. Man, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyetinde sektörünün başarılı firmaları arasında yer alan Metinler Şirketler Grubu ile Kayseri’deki bayi ve servis ağını güçlendirdi.

Metinler Man’da!

Bir asra yaklaşan tecrübesiyle İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’de aktif olarak hizmet veren Metinler Şirketler Grubu, satış ve satış sonrası müşteri memnuniyeti alanlarında sektörünün en başarılı markaları arasında yer aldı. Bayi ve yetkili servislik hizmet sözleşmesi imzalanan firma, Man’ın kamyon, otobüs, hafif ticari araçlarının satış ve satış sonrası hizmetlerini üstlendi.

YILLARIN TECRÜBESİ

Metinler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Köseoğlu, ağır ticari araç sektörünün küresel markası Man ile yeni bir iş birliğinin ilk adımını attıklarını söyledi. Köseoğlu, “Ağır ticari araç sektörünün dünyadaki en köklü markalarından bir tanesi ile iş birliği yapmaktan çok mutluyuz. Metinler olarak, kurulduğumuz günden bu yana insana ve doğaya hizmet anlayışı temelinde; ulaşım, gıda, güvenlik ve tedarik ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirerek, insanların yaşamlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Otomotiv ve hizmet sektörlerinde; farklı markaların binek, hafif ticari ve ağır ticari bayiliklerini yürütüyoruz. Ayrıca Metinler Filo Partner Araç Kiralama Hizmetleri şirketimiz ilede kentimizde krilama hizmeti vermekteyiz. Tüm bunların yanında otomotiv ve ağır ticari araçlara yönelik araç bakım, aksesuar ve kozmetik hizmetleri, teknik altyapı ve üstyapı çözümleri, tam teşekküllü adreste bakım ve onarım hizmetlerimiz ile birlikte yine sigortacılık ve tarım sektörlerinde de faaliyetlerimiz var” dedi.

MUTLU MÜŞTERİ

Metinler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Köseoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “Bizim için müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi, her zaman birinci önceliktir. Şimdi de kalite ve uzmanlıkta yılların birikimiyle oluşturduğumuz yüzde 100 müşteri memnuniyeti kültürümüzü; Man ile taçlandırdık. Bundan sonra otomotiv sektöründeki bir asra yaklaşan tecrübemiz ile Man müşterilerine hizmet vereceğiz. Bu yeni iş birliğimizin grubumuza, Man Ailesi’ne ve tüm bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

“DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Metinler Şirketler Grubu’nun sektördeki köklü birikimi ile kendilerine önemli bir güç katacağını vurgulayan Tuncay Bekiroğlu ise şöyle konuştu: “Türkiye ithal kamyon ve çekici pazarının lideri olarak Man’ın geleneksel ürün ve hizmet kalitesini, ülkemizin her köşesine taşımaya devam ediyoruz. Bunu da sektörün alanında güçlü markaları ile yeni iş birlikleri ve yeni yol arkadaşlıkları şeklinde gerçekleştiriyoruz. Metinler Şirketler Grubu da sektördeki köklü tecrübesi ile ülkemizin bu alandaki en önemli markaları arasında yer alıyor. Biz de böylesine deneyimli bir marka ile çalışmaktan çok mutluyuz. Kayseri’de gücümüze güç katacağına inandığımız bu iş birliği ile Türkiye genelindeki bayi sayımızı 15’e, yetkili servis sayımızı da 33’e çıkarttık. Her zaman bayi ve servislerin önemini bilen ve bu alana değer veren bir şirket olduk. Bayilerimiz gerek satış gerekse satış sonrası hizmet noktasında bize çok önemli bir katkı sağlıyor. Onlar sayesinde bugün ülkemizin pek çok yerinde kaliteli hizmet sunuyoruz.”