Otomotiv
Giriş Tarihi : 16-09-2023 10:39   Güncelleme : 16-09-2023 10:39

Ailesi genişledi!

Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Egea’nın, ürün gamı genişledi. Sedan ve Cross gövde seçenekleri ile pazara sunulan Egea Limited, iddialı, şık ve sportif tasarımının yanında üstün güvenlik ve konforu ile öne çıktı.

Ailesi genişledi!

Egea Limited Cross 17’’ çizgi tasarım alaşım jantlar, yeni orman yeşili dış renk ve özel tasarım detayları ile pazarda yerini alırken, Sedan ise yine aynı şekilde 17’’ Bronz alaşım jantlar, parlak siyah ayna kapakları ve kapı kolları ile otomotiv tutkunlarının beğenisine sunuldu. Her iki versiyonda da konfor ve teknolojik detaylar göz kamaştırdı.

LİDERLİĞİNİ KORUYACAK

Yeni otomobillerle ilgili açıklamalarda bulunan Fiat Direktörü Altan Aytaç, tüketicilerin ihtiyaç ve beklentilerini yakından takip ederek araçları geliştirdiklerini dile getirdi. Altan Aytaç, “Üretimini yaptığımız Egea, ilk gününden bu güne tüketicilerin yüksek beğenisini kazandı. Tasarım, konfor, sürüş ve bağlanabilirlik teknolojileri ile dayanıklılık bakımından ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayan ve çıtayı sürekli yükselten Egea, şimdi de Sedan ve Cross gövde tiplerinde devreye alınan Limited özel serisi ile yine fark yaratacak. Yeni Limited versiyonları ile ürün gamımız zenginleşirken, Fiat markası iddialı çizgisini ve liderliğini sürdürecek. Limited özel serisi, Egea’nın zengin donanım ve teknolojik özelliklerine ek olarak yeni tasarım detaylarıyla da göz dolduracak. Tofaş’ta geliştirilip üretilerek dünya pazarlarına sunulan ve 2015 yılından bu yana Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobili Egea, yeni versiyonlarıyla başarısını taçlandıracak” ifadesini kullandı.