Otomotiv
Giriş Tarihi : 16-09-2023 22:47   Güncelleme : 01-10-2023 19:54

Ford Trucks, yol aldı!

Ağır ticari araç üreticilerinden Ford Trucks, Avrasya’da önemli bir karayolu taşımacılığı kapısı olan Kazakistan’daki yeni distribütörü Turbo Trucks Kazakistan ile gücüne güç kattı. Bu işbirliği sonucunda Ford Trucks, Orta Koridor da müşterilerine güvenilir ve yüksek kaliteli hizmetler sunmayı amaçladı.

Ford Trucks, yol aldı!

Ford Trucks, Kazakistan’da yeni distribütörü Turbo Trucks Kazakistan ile Avrasya’da kapsama alanını genişletti. Turbotrucks Kazakistan, kapsamlı kamyon işletmeciliği geçmişinin yanı sıra Avrupa ve Asya kıtalarındaki 9 farklı ülkede de otomotivle ilgili faaliyet yürütüyor. İlk etapta Almatı’da satış, satış sonrası servis ve yedek parça hizmetiyle faaliyetlerine başlayacak olan Ford Trucks, iki yıl içinde ticari ve madencilik faaliyetleriyle öne çıkan beş kente daha genişleyerek 2025 itibarıyla toplam altı ana ilde konumlanacak. 

KESİNTİSİZ HİZMET

Ford Trucks ile Turbo Trucks Kazakistan arasındaki bu iş ortaklığı, yöneticilerin katıldığı bir imza töreniyle resmiyet kazandı. Törende konuşan Ford Trucks Lideri Emrah Duman, “Kazakistan’ın ağır ticari araç pazarında yeni ve çok değerli bir ortakla hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kazakistan, modern İpek Yolu boyunca güçlü bir varlık oluştururken önemli bir adıma işaret ediyor. Yüz ölçüm olarak çok geniş bir coğrafi alanda servis hizmeti sağlamış oluyoruz. Bu stratejik hamle ile uluslararası müşterilerimize hizmet vermek, onlara güvenilir satış sonrası hizmetler ve yedek parçalara kolay erişim sunmak için daha iyi bir konumdayız. Kazakistan’daki fırsatlar çok geniş, bu ortaklığımızın karşılıklı başarı ve büyümeye yol açacağından ve müşterilerimizi en üst düzey çözümlerle güçlendireceğinden eminiz” ifadesini kullandı.