Otomotiv
Giriş Tarihi : 27-09-2023 23:09   Güncelleme : 11-11-2023 20:14

Dahası yok!

Mercedes-Benz Türk, kullanıcılarına özel araç geliştirmeye devam ediyor. Actros L, Edition 1 ve Edition 2 modellerinden sonra şimdi de dahası yok diyerek yeni özellikleri lüks, konfor ve yeni tasarımıyla Edition 3 modelinde bir araya getirerek Türkiye’de satışa sundu.

Dahası yok!

Otomotiv üreticilerinden Mercedes-Benz Türk, otomobil konforunu ticari araç kullanıcılarına devam ediyor. Türkiye’de kamyon kullanıcılarının beğenisine sunulan Actros L serisinin Edition 3 modelinin üretimi 400 adet ile sınırlandırıldı. Dahası yok mottosuyla Daimler Truck bünyesinde üretilen araç, sınıfının en güçlü OM 473 motoru ile dikkatleri üzerine çekti. Yeni özelliklerle zenginleştirilen Edition 3; hem daha aydınlık, samimi ve sıcak hem de şık, lüks ve sportif.

BENZERSİZ ÖZELLİK

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan MBT Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, “Aracımız 30 özel dış ve iç mekân özelliği ve standart donanımıyla piyasaya sunduk. Dahası yok diyerek satışa sunduğumuz sınırlı sayıdaki Edition 3 aracımız, benzersiz özellikleriyle de adından söz ettirecek. Konfor ve tasarım özelliklerini bu modelden önce üretilen en başarılı versiyonlarıyla birleştirdik. Kamyon portföyümüzün en güçlü motoruyla piyasaya sunduğumuz Actros L Edition 3, 625 HP’lık motor gücüyle fark yarattı. Deri konsol kaplamaları, deri kaplamalı geniş SoloStar oturma alanı, ekstra geniş yatağı, entegre LED farlarıyla donatıldı. Dış güneşliği ve göz alıcı Edition 3 yazı detayıyla lüks ve konforu bir araya getirdik. Araç, daha düşük yakıt tüketimi ve PowerShift Advanced şanzımanı sayesinde tüm sürücülere etkileyici performans ve sürüş keyfi sunuyor” dedi.