Lojistik
Giriş Tarihi : 01-10-2023 20:33   Güncelleme : 11-11-2023 20:11

Resmen ortaklar!

Alışan Lojistik, satın alma sürecinin tamamlanmasının ardından PSA’nın kargo çözümleri kolu olan PSA BDP Grup bünyesinde yerini aldı. Küresel entegre ve liman merkezli tedarik zinciri, taşımacılık ve lojistik çözümlerinin hizmet sağlayıcısı PSA BDP ile Alışan, resmiyet kazanan ortaklıklarını gerçekleştirdikleri bir davetle kutladı.

Resmen ortaklar!

Türkiye, Avrupa ile Asya arasında köprü görevi görüyor. Benzersiz coğrafi konumu ve geniş karayolu, demir yolu, liman ve havaalanı ağı nedeniyle de lojistik sektörü için kritik bir Pazar. Uluslararası paketli dağıtım, dökme sıvı ve kuru dökme dağıtım, depo operasyonları ve katma değerli hizmetler sunan Alışan ile entegrasyon süreci tamamlanan PSA BDP, bu süreçle beraber Türkiye’de 50 lokasyonda 2000 çalışanıyla faaliyet gösterecek.

ZENGİN YATIRIM

Açıklamalarda bulunan PSA BDP CEO’su Wan Chee Foong, “Türkiye’nin küresel lojistik pazarında kilit bir oyuncu olarak önemi göz ardı edilemez.  Bildiğiniz gibi PSA Grubu, Türkiye lojistik ve taşımacılık sektöründe zengin bir yatırım ve iş birliği geçmişine sahiptir. Alışan’ın etkileyici hizmet portföyü ve müşteri tabanı ile PSA BDP'nin kapsamlı kargo çözümleri uzmanlığını buluşturarak gücümüze güç kattık. Müşterilerimize daha hızlı, dayanıklı ve sürdürülebilir ticaret çözümleri sunmak için her iki tarafın da tamamlayıcı güçlerinden yararlanmayı ve büyümemizi sürdürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadesini kullandı.

MUTLU MÜŞTERİ

Alışan CEO’su Damla Alışan ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “38 yıldır ülkemizde emin adımlarla ilerleyen şirketimiz, PSA BDP ile ortak olarak güçlerini birleştirdi. Bundan sonraki süreçte hizmet ve faaliyetlerimizi birlikte dünya çapında çok daha geniş bir ölçeğe taşıyacağız. Sunduğumuz servislerimizi, birlikte geliştireceğiz. Global ortağımız ile birlikte proje ve yatırımlarımızı belirli başlıklarda topladık. Bu yeni sinerji sayesinde hedeflerimize daha hızlı ve emin adımlarla ilerleyeceğiz. Sahip olduğumuz pazar gücü ve yaygın hizmet ağlarımız ile müşterilerimize gelişmiş, uçtan uca çözümler sunmaya devam edeceğiz.”