Otomotiv
Giriş Tarihi : 19-10-2023 22:29   Güncelleme : 22-12-2023 21:39

Otobüsçünün adresi BusStore

Mercedes-Benz Türk’ün 2. el otobüs faaliyetlerini yürüten markası BusStore, otobüsçülerin uğrak adresi oldu. Satış Direktörü Didem Özensel, “BusStore’da kapsamlı destek ve hizmet sağlıyoruz. Müşterimizin neye ihtiyacı varsa, uzman ekiplerimiz tarafından karşılanıyor. İkinci elde otobüsçümüzün adresi de belli” dedi.

Otobüsçünün adresi BusStore

Türkiye karayolu yolcu taşımacılık sektöründe Mercedes-Benz Türk, otobüsçünün yıldızı olmaya devam ediyor. Kurumsal yapısıyla Mercedes-Benz Türk, ikinci elde de otobüsçünün uğrak noktası olmayı başardı. Mercedes-Benz Türk’ün ikinci el markası BusStore, müşteriye özel sunduğu teknik ve finansal çözümlerle çıtayı her geçen gün daha da yükseltiyor.

AİLENİN BİR PARÇASI

Konuya ilişkin açıklama yapan Mercedes-Benz Türk 2. El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, “Ağır ticari araç pazarındaki öncü konumumuzu, zengin araç portföyümüz ve kaliteli hizmet anlayışımızla 2. El otobüs pazarında BusStore markamız ile sürdürüyoruz. Müşterilerimiz yalın ve hızlı bir şekilde alım, satım, kredilendirme ve sigortalama gibi tüm işlemleri tek bir çatı altında güvenle gerçekleştirebiliyor” dedi. Özensel, açıklamasına şöyle devam etti: “BusStore’da müşteri diye bir kavram yok. Biliyoruz ki buraya gelen herkes aslında bu büyük ailenin bir parçası. Bu sebeple ilişkilerimiz sıcak ve samimi. Bu samimiyeti yaşarken profesyonelliği de elden bırakmıyoruz. Tam kapsamlı destek ve hizmet sağlıyoruz. Kısacası sıcak bir gülümsemeyle başlayan sürecin sonunda tüm ihtiyaçlar, uzman ekiplerimiz tarafından karşılanıyor. İkinci elde ihtiyaca uygun otobüs bulmak için adres bellidir.”