Otomotiv
Giriş Tarihi : 29-10-2023 20:03   Güncelleme : 22-12-2023 21:40

Otokar coşkuyla yakışanı yaptı

Türkiye’nin otomotiv markası Otokar, Sakarya’daki 552 bin metrekarelik fabrikasında Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutladı. Fabrika sahasında gerçekleşen coşkulu yürüyüşe 3 bine yakın Otokar çalışanı katılım gösterdi.

Otokar coşkuyla yakışanı yaptı

Otokar yöneticileri, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılını gurur ve coşku içinde kutlamak amacıyla üretim tesislerinde tüm çalışanlar ile bir araya geldi. Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin zaferini kutlama amacıyla düzenlenen kortej yürüyüşü Otokar çalışlarının katılımıyla gerçekleşti.

GURURLA YÜRÜDÜ

Türkiye’nin milli markası Otokar’ın Sakarya’daki kutlamaları; Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimize saygı duruşu ve akabinde hep birlikte İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Otokar çalışanları, 100 metrelik bayrak açarak Türkiye’nin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini gözler önüne serdi. Otokar çalışanları coşkuyla Cumhuriyet Yürüyüşü’nü gerçekleştirdi. Korteje bando takımının yanı sıra dünyanın dört bir yanında kullanılan ve Türk mühendislerinin tasarlayıp, Türk işçilerinin ürettiği Otokar araçları da eşlik etti.