Otomotiv
Giriş Tarihi : 08-12-2023 23:24   Güncelleme : 22-12-2023 21:32

İtalya’da sağlam bastı!

Otobüs üreticilerinden Karsan, geliştirdiği yüksek teknolojili modellerle dünya ülkelerinin dikkatini çekti. Firma, İtalya’da K-Mobility S.R.L ile bayilik anlaşması yaptı. Karsan CEO’su Okan Baş, “Müşterilerimize satış sonrası hizmetler ve yedek parça alanında sunacağımız hizmette etkinliğimiz daha da artacak” dedi.

İtalya’da sağlam bastı!

İtalya otomotiv pazarında; satış sonrası hizmet ve yedek parça alanında faaliyet gösteren Maurelli Distribuzione, Sinvest ve VFM Company şirketi bir alarak gelerek K-Mobility S.R.L. şirketini kurdu. Ürettiği kentiçi toplu taşıma araçları ile Türkiye’de kullanıcılarının beğenisini toplayan Karsan, Avrupa’da emin adımlarla ilerliyor. Avrupa’nın ulaşım altyapısını elektrikli araçlarla yenileyen Karsan, hedef pazarlarından İtalya’daki büyüme hızını daha da artırmak için önemli bir anlaşmaya imza attı.

HALKA GENİŞLEDİ

İmzalanan anlaşma kapsamında K-Mobility S.R.L., Karsan’ın İtalya’daki satış sonrası hizmetler ve yedek parça satışını yürütecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Karsan CEO’su Okan Baş, “Yeni bayiimiz ile İtalya’da müşterilerimize satış sonrası ve yedek parça alanında sunacağımız hizmette etkinliğimiz daha da artacak. Ülkede e-mobilite alanında büyümeye devam ederken, K-Mobility S.R.L. ile işbirliklerimiz ve de hizmet ağımız genişletmeye devam edecek. Avrupa’da hızla büyüyen Karsan elektrikli filosunun satış sonrası operasyonları anlamında da, alanında yetkin firmalarla iş birliği yaparak geleceğe hazırlanıyoruz. Attığımız bu adımlar ile Karsan olarak İtalya’daki elektrikli filomuzu önümüzdeki yıl daha da büyüteceğiz” ifadesini kullandı.