Otomotiv
Giriş Tarihi : 24-11-2015 21:20   Güncelleme : 24-11-2015 21:20

Yeni Daily Hi-Matic otomatik vites avantajıyla geliyor

Iveco Türkiye, yeni otomatik 8 ileri vitesli Yeni Daily Hi-Matic'i 24 Kasım Pazartesi günü, İstanbul Shangri La Bosphorus Otel'de düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Yeni Daily Hi-Matic otomatik vites avantajıyla geliyor

Toplantıya, Iveco Türkiye Genel Müdürü Roberto Camatta, Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz, Iveco Araç Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Teoman, Iveco Araç Ürün Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Er, Iveco Araç Hafif Ticari Araç Ürün Müdürü Süha Yılmaz, Iveco Araç Pazarlama Müdürü Gülden Çubukcu ve  Iveco Otomotiv Genel Müdürü Ömer Bursalıoğlu katıldı.

 

DÜŞÜK BAKIM MALİYETİ

 

Iveco Türkiye Genel Müdürü Roberto Camatta, 8 ileri otomatik vitese sahip yeni Daily Hi- Matic'in keyifli bir sürüşü olacağına vurgu yaparak, yeni otomatik vitesli aracın iyi bir satış grafiği yakalayacağını söyledi. Camatta, Yeni Daily Hi-Matic'in yakıt tüketimi ve otomatik vitesin sunduğu konforun yanı sıra, düşük bakım maliyetine de dikkat çekti.

 

TÜRKİYE'DE 4 BİN DAILY SATILDI

 

Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz ise, 2015 ylında Yeni Daily’nin en iyi ticari araç markası seçildiğini belirterek, aracın yakıt tasarrufu ile verimlilik sunduğunu söyledi. Geçen yıl yapılan Yeni Daily tanıtımından bu yana Türkiye’de 4 bin adet, dünyada ise 90 bin adet Daily’nin satıldığını kaydeden Giz, Daily’nin ilk pazara çıktığı günden bu yana 2 milyon 700 bin adet üretildiğini kaydetti.

 

ZF'NİN ÜST SEGMEN ŞANZIMANI

 

Yeni Iveco Daily Hi-Matic, ZF'nin lüks segmentteki araçları için ürettiği, 8 ileri otomatik şanzımanıyla Türkiye pazarına giriyor. Şanzımanın, eko ve power seçenekleriyle de kullanıcısına avantaj sunuyor. 200 mili saniyede sarsıntısız geçiş sağlayan yeni Hi-Matic otomatik şanzımanlı Daily, özellikle şehir içinde devir aralıklarını ayarlarak yakıt tasarrufuna ğu kadar, şehir içinde kullanım kolaylığı sağlıyor. 2.3 cc dizel ve 3.0 cc dizel olarak iki farklı motor seçeneğinde sunulan araç, şehir içi ve dışı kullanımlar için değişik tork ve beygir seneçekleriyle de kullanıcıların yaptığı işe ve kullanım amacına göre farklı türlerde araç sağlıyor.