Deniz
Giriş Tarihi : 16-06-2017 15:58   Güncelleme : 16-06-2017 15:58

İDO’da yaz tarifesi

Okulların kapanmasıyla birlikte pek çok aile için tatil hazırlıkları başladı. Tatilcilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran İDO, 12 Haziran-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Yaz Tarifesi’ne geçti. Yenikapı-Adalar seferleri de İDO’nun Yaz Tarifesi kapsamında başladı.

İDO’da yaz tarifesi

Müşterilerine keyifli, konforlu ve avantajlı yolculuk deneyimi sunan İDO, okulların kapanmasıyla birlikte yaz tarifesine geçti. Bütün hatlarının planlamasını tatil yoğunluğuna göre oluşturan İDO, Pendik - Yalova hattını sabah 06:00’dan gece 23:00’e kadar saat başı olacak şekilde düzenlerken bilet fiyatlarıyla tatilcilerin yüzünü güldürmeye devam edecek. Pendik - Yalova arası yaya yolcular için 6 TL’den başlayan fiyatlarla geçilebilecekken araç içi yolcu fiyatı sabit sadece 1 TL olarak uygulanacak.

Marmara Denizi’ndeki hatlarıyla müşterilerine tatil beldelerine ulaşımını hızlandıran İDO, İstanbulluların ada keyfini doya doya yaşamalarına olanak sağlamak amacıyla Yaz Tarifesi kapsamında Yenikapı-Adalar seferlerini de başlattı. Beşiktaş-Kadıköy-Adalar seferleri bundan böyle Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Adalar güzergahında hizmet verecek.