Lojistik
Giriş Tarihi : 30-11-2018 16:57   Güncelleme : 08-12-2018 19:20

Hödlmayr'in hedefi yüzde 10 büyümek

Lojistik firmaları yatırımları geri çekince ağır ticari araç pazarında satışlar düştü. Üretici firmalar, birbirinden cazip satış kampanyaları düzenliyor. Yıl sonuna kadar yüzde 10 büyüme planlayan Hödlmayr Nakliyat, araç filosuna yatırım yapacağını açıkladı.

Hödlmayr'in hedefi yüzde 10 büyümek

Fabrikadan bayiye- her şey tek elden şeklinde temel hizmet anlayışını özetleyen Hödlmayr’ın hizmet yelpazesi salt araç taşımacılığından multimodal konseptlere kadar uzanıyor. Araç satışlarının düşmesine rağmen Hödlmayr Nakliyat, yıl sonuna kadar araç filosunu yüzde 10 oranında büyütmeyi planlıyor. Filoya 42 özel araç taşıyıcısı girecek. Firma ayrıca iş ortaklarıyla birlikte yeni depo alanı yatırımları üzerine çalışıyor.

MÜŞTERİYE AVANTAJ

Hödlmayr Nakliyat Genel Müdürü Hande Çarıkcı, "Bunların dışında yeni bir telematik sistemine yatırım yapıp filomuzun ını bu sistemle donattık. Bunun müşterilerimize getireceği avantajlar açıkça ortada: Yüzde 100 şeffaflık, artan verimlilik ve kalite" . Yatırımın talepler doğrultusunda yapıldığını dile getiren Çarıkcı, multimodal  taşımacılık güzergahları sayesinde daha fazla müşterinin beğenisini topladıklarını ifade etti. Çarıkcı, "Hödlmayr ağını batıdan doğuya uzanan güzergah üzerinde en önemli merkez noktalarını teşkil eden diğer şubelerdir. Sektörümüzde her şirketin sunamadığı avantajları sunuyoruz" ifadesini kullandı. Hödlmayr CEO'su Johannes Hödlmayr ise, Hödlmayr grubunun kendi şubesiyle İstanbul Boğaz’ını geçen ilk Avrupalı araç lojistikçisi ğuna dikkat çekti. Uzun vadeli kalkınma fırsatlarına inandıklarını vurgulayan Johannes Hödlmayr, pazarda buna göre var güçleriyle çalıştıklarını ve başarıda da Türkiye’deki ekiplerinin de payı ğunu söyledi.