Lojistik
Giriş Tarihi : 14-02-2024 14:31   Güncelleme : 05-03-2024 21:07

10 yıldır Türkiye’de!

İsveç merkezli uluslararası entegre lojistik şirketi InterEast Logistics, Türkiye’de 10’uncu yılına güçlü yatırımlarla girecek. InterEast Logistics Türkiye Müdürü Murat Kaya, “Türkiye, küresel ticaretin önemli bir merkezi haline geldi. Biz de buna paralel olarak yeni yatırımlarla hizmetlerimizi genişletiyoruz” dedi.

10 yıldır Türkiye’de!

InterEast Logistics, kara yolu ağırlıklı olarak uluslararası parsiyel, komple ve minivan taşımacılık hizmeti veriyor. Kuzey Avrupa, Baltık ve İskandinav hattının güçlü lojistik markaları arasında yer alan şirket, Avrupa’daki lojistik altyapı ve dağıtım ağıyla adından söz ettiriyor. Firma, Türkiye’den İsveç, Danimarka, Finlandiya, Norveç, Polonya ve Romanya güzergâhında müşterilerine lojistik hizmeti sunuyor.

EMİN ADIMLARLA

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan InterEast Logistics Türkiye Müdürü Murat Kaya, bu yıla özel büyük yatırımlar gerçekleştireceklerinin altını çizdi. Murat Kaya, “Şirketimiz 10 yıldır 10 yıldır Türkiye’de ve müşterilerimize kusursuz hizmet sunmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ülkemiz Asya ile Avrupa arasında köprü görevi görüyor. Bu özelliği ile de küresel ticaretin önemli bir merkezidir. Biz de buna paralel olarak yeni yatırımlarla hizmetlerimizi genişletiyoruz. Polonya ve Romanya’da açtığımız ofis ve depolarımızın yanı sıra 2024 yılında hem Türkiye’de hem de yurt dışında yatırımlarımıza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

5 GÜNDE TESLİMAT

Kaya, bu yıl özellikle minivan, ekspres ve ultra ekspres taşıma seçeneklerine yoğunlaşacaklarını, İsveç ve Kuzey ülkelerine teslimat süresini 5 güne kadar düşürmeyi planladıklarını dile getirdi. İhracat ağırlıklı olmak üzere Polonya hattını daha aktif kullanacaklarını söyleyen Kaya, “Polonya, Romanya ve İsveç için özel parsiyel seferler planladık. Komple taşımalar da yapıyoruz. Kuzey Avrupa odaklı karşılıklı ekspres taşımalara yeni soluk getireceğiz. Bu ülkelere 5 gün içinde teslimat seçeneğiyle öne çıkacağız” ifadesini kullandı.

DEPOLAMA HİZMETİ

Kaya, Intereast Logistics’in geniş araç ve ekipman filosu sayesinde frigo dâhil hemen her sektöre hizmet verebildiklerini belirtti. “Müşteri portföyümüzde bitmiş otomobil, yedek parça, tekstil, elektrik ve mobilya şirketleri başta olmak üzere dünyanın en tanınmış markaları da yer alıyor” diyen Kaya, İsveç, Polonya, Romanya ve Türkiye’de son teknolojinin kullanıldığı geniş depolama alanlarıyla stok yönetimi ve katma değerli hizmetleri sunabildiklerini de sözlerine ekledi.