Lojistik
Giriş Tarihi : 19-01-2024 11:06   Güncelleme : 05-03-2024 21:10

Kare Lojistik rakiplerinden bir adım önde

Askılı tekstil taşımacılığı alanında uzmanlaşan Kare Lojistik, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Romanya’da merkez ve araç yatırımları gerçekleştiren firma, Avrupa taşımalarında rakiplerinden bir adım öne geçti. Şirket genel müdürü Berk Yalçınkaya, “2024 yılında da Avrupa ve Türkiye yatırımlarımızı arttırarak büyümemizi sürdüreceğiz” dedi.

Kare Lojistik rakiplerinden bir adım önde

Türkiye lojistik sektöründe müşterisinin çözüm ortağı olarak hizmetlerini sürdüren Kare Lojistik, doğru zamanda doğru yerde olmaya devam ediyor. Türk ürünlerini Avrupalı tüketiciler ile kısa sürede buluşturmayı hedefleyen firma, Romanya’da yapılanmasını tamamladı. Teknolojik gelişmeleri de yakından takip eden firma, operasyonun her aşamasında müşterilerinin beklentilerine anında cevap veriyor.

YATIRIMLARA DEVAM!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kare Lojistik Genel Müdürü Berk Yalçınkaya, “Mutlak müşteri memnuniyeti ilkesi ile firmamız 1990 yılında yola çıktı. Kurulduğumuz o günden bu güne, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda bu günlere geldik. Müşterilerimize parsiyel ve komple lojistik hizmetleri sunuyoruz. Lojistik sektöründe ilk askılı tekstil taşımacılığını biz yaptık ve bu alanda da oldukça iddialıyız. Birleşik Krallık ve Avrupa Birliği Ülkelerine müşterilerimizin ürünlerini hızlı teslim edebilmek için Romanya’daki yatırımlarımızı tamamladık. Sırada Birleşik Krallık bölgesinde daha çok söz sahibi olabilmek adına 2024 yılı içerisinde de İngiltere’de yatırımlarımız olacak. 70 adet özmal aracımız ile müşterilerimize lojistik hizmeti sunuyoruz” ifadesini kullandı.

ZAMANLA YARIŞIYOR!

Yalçınkaya, açıklamasına şöyle devam etti. “Her sevkiyat acildir. Acil olmayan bir sevkiyat yok. Kare Lojistik’in alanında uzman kadrosu, müşteri taleplerine cevap verebilmek için gece gündüz çalışıyor. Müşterilerimizin bizi tercih etmesinin nedeni; hızlıyız, ulaşılabiliyoruz ve bize güveniyorlar. Yetkilendirilmiş Yükümlülük Sertifikası (YYS) ve izinli gönderici belgelerimizi de aldık. Bu belgelerimiz sayesinde sınır kapılarından daha hızlı geçebiliyor ve müşterilerimize daha hızlı ve efektif hizmet sağlayabiliyoruz. Tekstil sektöründe hız, en önemli parametrelerden biridir. Askılı tekstil taşımalarında özel treylerimiz bulunuyor. Bu araçlar içinde tekstil ürünlerinin ütüsü dahi bozulmadan, teslim edebiliyoruz. Araç filomuz ise Iveco, Ford Trucks ve Krone markalarından oluşur. Bu 3 marka asla kullanıcısını yarı yolda bırakmaz.  Bizde yıllardır çözüm ortağı olarak bu 3 marka ile çalışırız” dedi.