Treyler
Giriş Tarihi : 19-01-2021 01:29   Güncelleme : 19-01-2021 01:29

Yine Tırsan yaptı

Treyler sektörünün 44 yıldır aralıksız lideri Tırsan, Türkiye süt ve süt ürünleri işletmesi Ak Gıda firmasına özel araç imal ederek teslimatını yaptı. Hafifliği ile ön plana çıkan araç sayesinde daha fazla ürün taşınabiliyor.

Yine Tırsan yaptı

Tırsan tarafından Ak Gıda’ya satışı yapılan Kässbohrer marka 5 adet K.STL Yarı Römork Gıda Tankerleri, Adapazarı üretim tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Araç teslim törenine; Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Ak Gıda CEO’su Ali Sözen, Ak Gıda Süt Alım Direktörü Recep Ateş ve şirket yetkilileri katıldı.

TEST EDİLDİ ONAYLANDI

Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Bu projede bize duyduğu güvenden dolayı Ak Gıda’ya çok teşekkür ederiz. Tırsan olarak birinci önceliğimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve en ileri çözümleri üretmektir. Müşterilerimizle beraber Ar-Ge faaliyetlerinde bulunarak, katma değerli ürünleri piyasaya çıkararak ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Ak Gıda ile yapmış olduğumuz projeden çok gurur duyuyoruz. İki deneyimli kuruluşun yan yana gelerek oluşturduğu başarılı bir proje oldu. Avrupa’da bu derece müşterilerinin ihtiyacını karşılayan ürün yok. Tankerimiz klasmanında Avrupa’nın en hafif aracıdır. Ak Gıda tarafından Gıda Tankerimiz 6 ay boyunca test edildi ve testlerin sonucunda başarılı sonuçlar elde ettik” dedi.

HAYALİ GERÇEK OLDU

Ak Gıda CEO’su Ali Sözen de konuşmasında; “3 yıl önce ABD’de 30 ton süt taşıyan bir gıda tankeri görmüştük ve keşke bizde de böyle bir taşıma aracı olsa diye hayal etmiştik. 3 yıl sonra Tırsan ile bu hayalimiz gerçek oldu. Ak Gıda olarak Çetin Nuhoğlu’nun liderlik ettiği ve Tırsan ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği kapsamında hayata geçirdiğimiz çiğ süt lojistik yüksek hacimli treyler projesi ile gerçekten Türkiye’de bir ilke birlikte imza attık. Firmamız, Türkiye’de en fazla süt toplayan şirkettir. 6 fabrikamıza günde 3 bin 500 ton süt taşıyoruz ve lojistiğini yapıyoruz. Bu nedenle hijyen konusunda son derece tecrübeli ve bilgi birikimi yüksek bir şirketiz. Diğer taraftan, karayolu taşımacılığında lider olan Tırsan, kullandığı ileri teknolojiler ile uygulamaları hayata geçiren ve sektörel uzmanlığı son derece yüksek olan bir firma. Bu iki yetkinlikleri bir araya getirerek çok başarılı bir projeyi hayata geçirdik” ifadesini kullandı.