Treyler
Giriş Tarihi : 25-05-2021 17:55   Güncelleme : 25-05-2021 17:55

Tanker de OKT

Akaryakıt taşımacılığı alanında uzmanlaşan Güvenok Lojistik, 2021 yılı araç yatırım programı dahilinde tercihini OKT Trailer’den yana kullandı. Firma, siparişini verdiği 4 adet araç üstü eliptik tankeri teslim alarak filosuna dahil etti.

Tanker de OKT

Aydın merkezli OKT Trailer, ülkemizin uluslararası lojistiği başta olmak üzere Avrupa, Güney Afrika ve Ortadoğu’da faaliyet gösteren akaryakıt firmalarının da gözdesi olarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Terzi usulü çalışmalar yapan firma, müşterilerini iyi dinleyip, onların ihtiyaçlarına göre araç üretiyor. Güvenok Lojistik’e satışı yapılan araçlar, törenle teslim edildi. Araç teslim törenine Güvenok Lojistik Filo Müdürü Fatih Zorlu, Teknik Koordinatör Necati Turan, OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş ve Satın alma Koordinatörü Fatih Maraş ile firma yetkilileri katıldı.

AKILCI ÇÖZÜMLER

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Güvenok Lojistik Filo Müdürü Fatih Zorlu, “Kaliteli, güvenli ve kanunlara uygun operasyonlar sayesinde akaryakıt taşımacılığı sektöründe firmaların lojistik süreçlerine destek veriyoruz. Akaryakıt sektörünün ihtiyaç duyduğu hizmetler ve içinde bulunduğu dinamik ortam, sürekli bir iş akışı içindedir. Bu durum hem yeni fırsatların oluşmasına yol açar hem de bazı zorlukları karşınıza çıkarır. Durum böyle olunca sektör; efektif, profesyonel, bilgili, esnek, maliyet ve hizmet odaklı, sürekli kendini geliştiren, lojistik desteğini birebir karşılamayı hedefleyen çözüm ortaklarına ihtiyaç duyar. Güvenok Lojistik’in farklılığı işte bu noktada ortaya çıkmaktadır. Uzun yıllara dayanan tecrübe ve güçlü filomuz ile profesyonel ve akılcı çözümler üreterek hizmet vermeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.