Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:23   Güncelleme : 13-11-2014 17:23

Yığcı: tam pansiyon hizmet, yarım pansiyon ücret

Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) üyeleri onuruna Anadolu Isuzu Esma Sultan Yalısı’nda yemek verdi.

Yığcı: tam pansiyon hizmet, yarım pansiyon ücret

Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) üyeleri onuruna Anadolu Isuzu Esma Sultan Yalısı’nda yemek verdi. Yemekte konuşan TTDER Başkanı Sümer Yığcı, “Turizm taşımacıları olarak tam pansiyon hizmet veriyoruz ama yarım pansiyon ücret alıyoruz” .

Esma Sultan Yalısı’ndaki yemeğe Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, sektörün duayeni ve Ali Osman Ulusoy Holding Yönetimi Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, TTDER Genel Sekreteri Nusret Ertürk ile turizm taşıma firması temsilcileri katıldı. Gecede Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı, Isuzu Bayii Çelikdizel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ve Otobüs Satış Müdürü Demirel Turnagöl’de hazır bulundu.

TURİZMDE ÇOK MÜCADELE VERDİK

Türkiye turizminin gelişmesi için büyük mücadeleler verdiklerini dile getiren TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “70’li yıllardı. Erzurum’a gurup gönderdik. Bir haber geldi ertesi gün gurup ayrılmak istiyormuş. Peynir geliyor yarım, ekmek geliyor yarım, zeytin geliyor, alkol geliyor yarım ve turistte buna kızmış. O dönemde telefon böyle yaygın değil. Tüm imkânları zorladık ve otel yetkilisine ulaştık. Ona neden böyle yaptığını sorduk. Otel yetkilisi ‘siz ne söylediyseniz ben harfiyen yaptım’ . Biz yarım pansiyon rezerve yapmıştık. Otel yetkilileri de yarım porsiyon anlamışlar ve tüm servisi yarım yarım yapmışlar. O günlerden bu günlere geldik ama bu konuda çok mücadele verdik. Bu teknoloji harikası araçlar ile guruplara hizmet ediyoruz. Bu günlere gelmemizde turizm taşımacılarının da çok emeği var” .

ARAÇLARIMIZ TURİZMCİLERİN ESERİ

Türkiye turizmi ile Anadolu Isuzu’nun hikâyesinin birbirine benzediğine işaret eden Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, turizmin gelişmesinin Isuzu’nun da gelişmesi anlamına geldiğine dikkat çekerek turizm taşımacılarının katkıları ile araçlarını mükemmelleştirdiklerini kaydetti. Tamay “Turizm Taşımacıları Derneği üyeleri bizimle o kadar içli dışlılar ki; eleştirilerini açıkça söylüyorlar. Biz de bundan yola çıkarak kendimizi geliştiriyoruz. Otobüslerimiz bu gelişimin sonucu yenilendi” .

“Turizm taşımacılarına vefa borcumuzu ödüyoruz” diyen Fatih Tamay, 31 Mayıs’a kadar araç almak isteyen taşımacılara 100 bin liraya kadar 0.59’dan başlayan faiz oranları ile 36 aylık kredi alabilmelerine imkân sağlandığını söyledi.

KALİTELİ HİZMET, DÜŞÜK ÜCRET!!!

“Biz taşımacılar tam pansiyon hizmet edip yarım pansiyon ücreti alırken, araçların fiyatlarının da yarım pansiyon olmasını istiyoruz” diyen TTDER Başkanı Sümer Yığıcı, bu konuda üreticilerin kendilerine gerekli kolaylığı sağlamasını istedi.

Yığcı, “Biz turizm taşımacıları teknolojiyi yakından takip ederek filomuzda kaliteli araçları bulunduruyoruz. Filomuzdaki araçlar Avrupa’da bile yok. Guruplara konforlu araçlar ile hizmet ediyoruz. Geçen yıl daha fazla turist gelecek demiştim. Bu yılda aynı sözümü tekrarlıyorum ve geçen yıldan daha fazla turist gelecek diyorum” .

HAYATIM BOYUNCA İLK PLAKETİM

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, TTDER Başkanı Yığıcı’ya konuşmasının ardından plaket takdim etti.
Sümer Yığcı, “Ben hayatım boyunca hiç plaket almadım. Bu benim ilk plaketim. Şuanda ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Hep sanatçılar plaket alırken neden şunu da söyledi diye kendi kendime sorardım. Anlıyorum ki bazı şeyleri heyecandan söyleyemiyorlarmış. Beni burada yıllardır tutan siz turizm taşımacılarısınız. Ben sizler için buradayım. Onun için bende sizlere ve şoförlerimize teşekkür ediyorum. Bu plaketi de sizler için alıyorum” açıklamasını yaptı.

Gecede Isuzu Novo ailesinin üyelerini tercih eden şirketlere de birer plaket verildi. ITS adına plaketi Firma Müdürü Mert Dağoğlu, Orientgroup adına da firma sahibi Recep Sefer aldı.