Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:25   Güncelleme : 13-11-2014 17:25

İSTAB’ta renkli kareler

İstanbul Toplu Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) yönetim kurulu üyeleri, genel kurul öncesi Bostancı Green Park Otel havuz başında üyeleri onuruna kokteyl düzenledi.

İSTAB’ta renkli kareler



İstanbul Toplu Taşımacılar Birliği Derneği (İSTAB) yönetim kurulu üyeleri, genel kurul öncesi Bostancı Green Park Otel havuz başında üyeleri onuruna kokteyl düzenledi. Düzenlenen kokteylde renkli kareler ortaya çıktı
.

Mercedes-Benz Türk sponsorluğunda düzenlenen kokteyle İTO Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar başta olmak üzere İstanbul Seyahat Genel Müdürü Mustafa Sarı, Eker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ak, Ulaşım uzmanı Aziz Gündoğdu, Hukuk Danışmanı Av. Döndü Yılmaz ve çok sayıda İSTAB üyesi katıldı. Kokteyl de Mercedes’ten Hafif Ticari Araçlar Satış ve Pazarlama Müdürü Tufan Akdeniz ve Hafif Ticari Araçlar Kısım Müdürü Serdar Yaprak ile Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül’de hazır bulundu.

Levent Birant ve Hakan Orduhan’ın samimi pozlar verdiği kokteyl de İSTAB üyeleri de biryandan genel kurul değerlendirmesi yaparken bir yanda da kendi aralarında sektörde yaşanan sorunları ve çözüm yollarını tartıştı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

İSTAB üyeleri ile yakından ilgilenen Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, “Mercedes’in ve Has Otomotiv’in sektördeki ağırlığı kuşkusuz tartışılamaz. Öğrenci ve personel servis taşımacılığının bugün geldiği noktaya bakacak olursak; çok büyük yol kat edildi. 90’lı yıllardan 2010’lu yıllara… Bugün İSTAB 50 bin araç parkıyla hem Türkiye ekonomisine hem de İstanbul ekonomisine büyük katkılar sağlıyor!.. İSTAB ile işbirliğimiz uzun yıllara dayanıyor. Uzun yıllar önce çıktığımız işbirliğimizde bugün ‘biz büyük bir aile’ k” .

GÜÇLÜ BİR SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜYÜZ

İSTAB’ın kurum ve kuruluşlar nezdinde saygın bir yeri ğunu dile getiren Levent Birant ise şöyle konuştu: “İSTAB kurulduğu günden beri çizgisinden asla sapmadan bugünlere geldi. 90’lı yıllardan bugüne bayrağı teslim alan her arkadaşımız önemli projelere imza attı. Güçlü lobi çalışmaları yaptı ve bugün İSTAB, İstanbul’un en güçlü sivil toplum örgütlerinden biri haline geldi. Bundan sonra da yeni yönetim kurulu arkadaşlarımın gayretleriyle hizmet çıtası daha üst seviyelere çıkacak. Bundan hiç kuşkum yok.”

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR!!!

Birinci kuşağın kurduğu derneği ikinci kuşak ile yöneteceklerini dile getiren Hakan Orduhan, “Sektörde yaşanan sorunların çözüme kavuşması ve birlikteliğin sağlanması adına 9-10 arkadaşımızın yoğun gayretleriyle 1992 yılında kurulan derneğimiz, bugün 250 üye ve 50 bin araç parkıyla İstanbul’a hizmet ediyor. Yeni yönetim döneminde derneğimizi ikinci jenerasyon ile yöneteceğiz. Birlikten kuvvet doğar… Derneğimiz kurulduğu günden itibaren üyelerimiz hep birlik içinde ve aynı birlikteliği devam ettireceğiz. Sorunlarımızın üstesinden hep birlikte geleceğiz” açıklamasını yaptı.

Hüseyin Karabulut - Ulaşım Gazetesi