Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Biz Mercedes’e, Mercedes bize muhtaç

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Mercedes-Benz’in kalite, güvenlik ve konfor’dan ödün vermeyerek teknoloji harikası otobüsler ürettiğini dile getirdi.

Biz Mercedes’e, Mercedes bize muhtaç

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Mercedes-Benz’in kalite, güvenlik ve konfor’dan ödün vermeyerek teknoloji harikası otobüsler ürettiğini dile getirdi. Ulusoy, “Otobüslere artık diyecek sözüm yok. Mercedes kaliteli otobüs üretti. Artık biz Mercedes’e, Mercedes’te bize muhtaç” .

Mercedes-Benz Türk, TURSAB ve Turizm Taşımacıları Deneği (TTDER) üyeleri onuruna Yıldız Parkı’nda bulunan Dahill Restaurant’ta akşam yemeği verdi.

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ile Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Akif Nuray’ın ev sahipliğini yaptığı yemeğe TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, Sektörün Duayeni Ali Osman Ulusoy, Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül, Isuzu Bayii Çelikdizel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, Klima sektörünün Duayeni ve Polkar Şirketinin Sahibi Atilla Üner ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Gecede bir konuşma yapan MBT Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, sektörde büyük bir aile klarını dile getirdi. Otobüslerin gelişiminde sektörden gelen taleplerin çok etkili ğunu dile getiren Sülün, bu sayede de Mercedes’in pazarda ayrı bir yeri ğunu söyledi. Sülün, konuşmasında Turizm Taşımacıları Derneği üyelerine otobüs alımlarında yüzde 5 özel indirim yaptıklarının da müjdesini verdi.

OTOBÜSLER VAZGEÇİLMEZ SEYAHAT ARACI

Otobüs teknolojisinin çok geliştiğini dile getiren TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, “Burada amcam dururken ben otobüsün teknik özelliklerinden bahsedemem. Benim babam direksiyondan gelen bir insandı... Büyük amcam kasalı arabalardan gelen bir insan... Bende taşımacı bir ailenin çocuğuyum. Otobüste konfor, güvenlik artık üst seviyede… Mercedes Türk markası ve Türkiye de üretim yapıyor. Birçok ülkeye burada üretilen otobüsler ihraç ediliyor. Bundan dolayı da çok gururluyum. Turizm sektörünün gelişmesinde de otobüs taşımacılarımızın çok büyük katkısı . İstanbul’un 2023 yılındaki turist hedefi 36 milyon. İstanbul 2010 kültür başkenti ama ben bunu böyle görmüyorum. Çünkü dünya varğu müddetçe İstanbul kültür başkenti olacak ve her yıl gelen turist sayısı katlanarak artacaktır. Otobüslerde vazgeçilmez seyahat aracı olarak devam edecektir. Ben Mercedes’e böyle kaliteli araçları pazara sundukları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Otobüslere artık diyecek sözüm yok. Mercedes kaliteli otobüs üretti. Artık biz Mercedes’e, Mercedes’te bize muhtaç” diye konuştu.
Hüseyin Karabulut - Ulaşım Gazetesi