Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

UND ve RODER, sektörü bir araya getiriyor

UND, Geleneksel İftar Davetini bu sene RODER ile düzenleyerek, daha fazla sektör mensubuna ulaşacak.

UND ve RODER, sektörü bir araya getiriyor

UND, Geleneksel İftar Davetini bu sene RODER ile düzenleyerek, daha fazla sektör mensubuna ulaşacak. Ulaştırma ve lojistik sektörünü tek çatı altında buluşturacak olan davet, hükümet temsilcilerinin de katılımıyla, 19 Ağustos Çarşamba akşamı WOW Otel’de gerçekleştirilecek.

Toplumumuzda Birlik, Beraberlik ve Paylaşma ayı olarak bilinen Ramazan ayı vesilesiyle her sene düzenlenen iftar davetleri, nakliyecileri de aynı çatı altında bir araya getiriyor. Hükümetin yetkili isimlerinin de katıldığı davetler, ulaştırma ve lojistik sektörü mensuplarının, hem mutluluklarını hem de sorunlarını tek bir ağızdan dile getirmelerine vesile oluyor.

UND de, her sene geleneksel iftar davetleri düzenleyerek, sektörünün sorunlarını bu platformlarda dile getiriyor; yetkililerden hem çözüm istiyor hem de kendi önerilerini sunuyor.

UND’nin, başta hükümet mensupları olmak üzere, üyeleri, sektör çalışanları, bürokratlar, diğer sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğretim görevlilerinin iştirak ettiği Geleneksel İftar Daveti bu sene RODER ile birlikte düzenlenecek.