Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:28   Güncelleme : 13-11-2014 17:28

Cumhur Atılgan RODER’den ayrıldı

Ro-Ro Gemi İşletmeleri ve Kombine Taşımacılar Derneği (RODER) Genel Müdürü Cumhur Atılgan’ın, dernekteki görevinden ayrıldığı, RODER’den yapılan yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu.

Cumhur Atılgan RODER’den ayrıldı

Ro-Ro Gemi İşletmeleri ve Kombine Taşımacılar Derneği (RODER) Genel Müdürü Cumhur Atılgan’ın, dernekteki görevinden ayrıldığı, RODER’den yapılan yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. Cumhur Atılgan, “RODER genel müdürlüğünden ayrılmış olmam, sektörden en uzaklaştığım anlamına geliyor” .

RODER Yönetim Kurulu Başkanı Nemci Çobanoğlu ve Genel Sekreter Tevfik Fikret Kutan imzasıyla yapılan yazılı açıklamada şöyle dendi:

Derneğimizin 2002 yılından bu yana Genel Müdürlük görevini yürüten Sayın Cumhur Atılgan’ın derneğimizdeki görevi (06.08.2010) bugün itibariyle sona ermiştir. Kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni iş hayatında başarılar dileriz.

Öte yandan bir müddet dinleneceğini açıklayan Cumhur Atılgan ise konuya ilişkin şöyle konuştu: “RODER genel müdürlüğünden ayrılmış olmam sektörden en uzaklaştığım anlamına geliyor. Ben yine yıllardır içinde ğum Türk lojistik sektörünün gelişimi için elimden gelen her şeyi yapacağım.”