Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:30   Güncelleme : 13-11-2014 17:30

UATOD üye yenileme çalışmaları başladı

Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği (UATOD) Başkanı Mehmet Erdoğan, dernek üye yenileme çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

UATOD üye yenileme çalışmaları başladı

Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği (UATOD) Başkanı Mehmet Erdoğan, dernek üye yenileme çalışmalarına başladıklarını açıkladı. Erdoğan, “Üye kaydı yenileme çalışmalarının ardından eğitime ağırlık vereceğiz” .

Uzun süredir Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Yalamanoğlu’dan bayrağı devralan Mehmet Erdoğan, sektörün kurumsallaşması için kolları sıvadı.

ÇATI ÖRGÜT TOFED

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu’nun (TOFED) sektörün çatı örgütü ğunu dile getiren Başkan Mehmet Erdoğan, “Çatı örgütümüz TOFED’tir. UATOD ise TOFED’e üye bir derneğimizdir. Başkanlık görevine getirilmem ile birlikte ilk iş olarak üye listemizi gözden geçirdim. Şuanda derneğimizin 219 üyesi bulunmakta. Üye yenileme çalışmalarına vakit kaybetmeden başladık. Bu çalışmamızın ardından Eğitim programlarına ağırlık vereceğiz. Bu konuda da TOFED Eğitim Komisyonu Başkanımız Adnan Değirmenci ile ortak hareket ederek sektörümüzün ihtiyaç duyduğu eğitim programlarını başlatacağız. Hedefim otobüs işletmeciliğini ve sektörü kurumsallaştırmaktır. Sektöre hizmetin kutsal bir görev ğu bilincindeyim ve var gücümle sektör için çalışacağım” .

MEHMET ERDOĞAN KİMDİR

Kuruluşundan beri TOFED ve 20 yıldır da UATOD Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhasip Üye, Büyük İstanbul Otobüs İşletmeleri AŞ’de de Yönetim Kurulu Üyesi ve Kent Turizm eski ortaklarından olan Mehmet Erdoğan, Adana Ticari İlimler Akademisi’ni bitirdi. Erdoğan, baba mesleği olan otobüsçülüğün 50 yıldır içinde.