Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:33   Güncelleme : 13-11-2014 17:33

UTİKAD’ın yeni başkanı Erkeskin

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nin (UTİKAD) 27.

UTİKAD’ın yeni başkanı Erkeskin

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği’nin (UTİKAD) 27. Olağan Genel Kurul Toplantısı, üyelerinin katılımı ile yapıldı. Yeni yönetim kurulunun da belirlendiği genel kurulda tek liste ile seçime giren Genel Transport CEO’su Turgut Erkeskin, yeni dönemde UTİKAD’ın başkanlığına getirildi.

Genel Kurul Toplantısı’nın Divanı Başkanlığını Polat Bengiserp, üyeliklere ise Turkuvaz Nakliyat’tan Uğur Çimen ve Ran Lojistik’ten Hakan Kavruk yaptı. 82 oyun kullanıldığı seçimde 77 oy geçerli sayıldı.

Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Kosta Sandalcı, “4 yıl önce UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildiğim gün, bir nefer gibi çalışacağımı söylemiştim. Şimdi de Yönetim Kurulu Üyesi olarak yine aynı çalışmayı sürdüreceğim. Ancak, bir sonraki il seçimli Genel Kurul’da sadece Genel Kurul neferi olarak dernek üyeliğime devam etmek istiyorum” .

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste ile seçime giren Turgut Erkeskin, yeni dönemde derneğin başkanlık görevine getirildi.

Yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Turgut Erkeskin - Başkan (Genel Transport), Kosta Sandalcı (Balnak Nakliyat Ve Lojistik), Arif Badur (Reibel Taşımacılık), Hacer Uyarlar (Railco Uluslararası Taşımacılık), Nil Tunaşar (Transorient Uluslararası Taşımacılık), Kaan Gürgenç (Borusan Lojistik), Selahattin Doğan (Inter Global Kargo), Kurtuluş Doğan (Doğan Lojistik), Hakan Çınar (Conmar Denizcilik ve Lojistik).