Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

UND’nin yeni başkanı Engin Özmen

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 36’ıncı Olağan Üstü Genel Kurulu’nda tek liste ile gidilen seçimlerde yeni başkan Mars Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ruhi Engin Özmen seçildi.

UND’nin yeni başkanı Engin Özmen

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin (UND) 36’ıncı Olağan Üstü Genel Kurulu’nda tek liste ile gidilen seçimlerde yeni başkan Mars Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ruhi Engin Özmen seçildi. Görev dağılımı ise yönetim kurulu üyelerinin kendi arasında yapacağı toplantıda belirlenecek.

“Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin 36’ıncı genel kurulunda yönetim kurulu kadrosuna üyelerimizin gösterdiği destek, ilgi ve alaka için tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim” diyen Ruhi Engin Özmen, sektörün önünde iki sorun ğunu ve bu sorunları çözmek için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Ruhi Engin Özmen, “Kendi aramızda bir yönetim oluşturacağız ve oluşan yeni yönetimde sektörün yaşadığı sorunlara cevap verecek. Planları, projeleri hayata geçireceğiz. Temel problem iki tanedir. Bunlardan bir tanesi nakliyecinin sırtındaki yük, taşıdığı yükten daha ağır olmak durumuna geldi. Yani girdi maliyetleri o kadar yükseldi ki, nakliyecinin alanı daraldı. İkinci problem nakliyecinin yolunu açmaktır. Nakliye yaşayan bir organizmadır. Hepimiz gece gündüz demeden 24 saat çalışıyoruz. Yaşayan bir organizmanın problemi bitmediği gibi sektöründe sorunları bitmeyecektir. Bizler problemleri çözerken, nakliyeciyi rahatlatacak hangi öncelikli problem varsa, onları ele alarak çözmek zorundayız” .

RUHİ ENGİN ÖZMEN KİMDİR?

Ruhi Engin Özmen, 1961 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da ladı. Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü’nden mezun . Bir süre nakliye sektöründe profesyonel olarak çalıştıktan sonra 1987 yılında 2 arkadaşıyla birlikte Mars Uluslararası Nakliyat ve Dış Ticaret şirketini kurdu. Şirket kurulduğu yıldan bu güne; taşımacılık ve lojistik sektörünün lideri bir grup haline geldi. Özmen, halen aynı grupta Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapıyor. Ruhi Engin Özmen ayrıca Mesudiye Gelişme Vakfı kurucu üyesi ve Başkan Vekili, Türkiye Lojistik Araştırmaları Vakfı kurucu üyesi ve Başkanı olarak hizmet veriyor. Özmen, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com