Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:35   Güncelleme : 13-11-2014 17:35

TREDER Yöneticileri, Koluman’da toplandı

Treyler Sanayicileri Derneği’nin (TREDER) 2011 yılı ilk yönetim kurulu toplantısı Koluman Otomotiv’in Tarsus Fabrikası’nda yapıldı.

TREDER Yöneticileri, Koluman’da toplandı

Treyler Sanayicileri Derneği’nin (TREDER) 2011 yılı ilk yönetim kurulu toplantısı Koluman Otomotiv’in Tarsus Fabrikası’nda yapıldı. Toplantıda TUVSUD ile yürütülen kalite projesi, ADR yönetmeliği ve 2011 yılının diğer projeleri hakkında değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya TREDER üyelerinin büyük kısmı katılırken, toplantıdan önce, Koluman Otomotiv’in Satış ve Pazarlama Direktörü Yılmaz Yüzbaşı, Koluman Holding ve Koluman Otomotiv’in organizasyonu hakkında, TREDER üyelerine bir sunum yaptı. Daha sonra Yılmaz Yüzbaşı ve Koluman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Saltık, tesisleri TREDER üyelerine gezdirdi. Saltık ve Yüzbaşı, Koluman’daki treyler üretimi ve aynı tesis içindeki Treyler Servis İstasyonu hakkında üyelere bilgi vererek soruları yanıtladılar.

TREDER Yönetim Kurulu Başkanı Recep Serin, yapılan Yönetim Kurulu toplantısında, “her toplantıda ğu gibi, sahtecilik ve yolsuzluklarla ilgili çalışmaların değerlendirildiğini belirterek, Sanayi Bakanımıza TREDER Yönetim Kurulu olarak yaptığımız ziyareti, TREDER ve TUVSUD Projesi çerçevesinde yapılarak başarıyla sonuçlanan Tırsan ve Okkardeşler’deki Üretim ve Kalite Süreçleri Değerlendirme denetimlerini görüştük. Kasım 2011’de düzenlenecek COMVEX Fuarı ile ilgili olarak TÜYAP Üst Yönetimi ile tekrar görüşmeye karar verdik. 14 -15 Nisan 2011’de İstanbul’da, TREDER’in evsahipliğiyle gerçekleşecek Avrupa’nın treyler üreticilerinin çatı kuruluşu olan CLCCR’nin (International Association of the Body and Trailer Building Industry) 2011 yılı ilkbahar toplantısının organizasyonunu ve ADR konusunda bundan sonra atacağımız adımları konuştuk” .