Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:37   Güncelleme : 13-11-2014 17:37

ÇEKSİAD’dan İTO Başkanı Yalçıntaş’a moral ziyareti

Çekmeköy Sanayici ve İş adamları Derneği’ni (ÇEKSİAD) ağırlayan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, yaşadığı süreçle ilgili olarak, “hem kamu hem de mahşeri vicdanda rahatım” dedi.

ÇEKSİAD’dan İTO Başkanı Yalçıntaş’a moral ziyareti

Çekmeköy Sanayici ve İş adamları Derneği’ni (ÇEKSİAD) ağırlayan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, yaşadığı süreçle ilgili olarak, “hem kamu hem de mahşeri vicdanda rahatım” . Geçirdiği talihsiz dönemden sonra bu ziyaretle moral bulduğunu söyleyen Yalçıntaş’ın ilk sözü “rozetinizi ve ambleminizi çok beğendim” şeklindeydi.

ÇEKSİAD Başkanı Bilent Dündar ise sözlerine derneği ve çalışmalarını anlatarak başladı. ÇEKSİAD’ın geçen süre içerisinde bölge iş adamlarına büyük katkılar ve tecrübeler aktardığı söyleyen Dündar, “bizim için öncelikli olan tecrübelerimizi ve bilgimizi birbirimize aktarmamız” . ÇEKSİAD’ın bir farkının da samimi bir oluşum ğunu söyleyen Dündar, “Biz bir aile ortamı oluşturduk. Bu samimiyet bize çok farklı kazanımlar sağladı” .

İTO Başkanı Yalçıntaş ise Dündar ve yönetim kurulu üyelerini ilgiyle dinledi. ÇEKSİAD’ın bu kadar seçkin ve başarıl iş adamlarını barındırmasından dolayı mutlu ğunu söyleyen Yalçıntaş, “ÇEKİSAD lokal bir marka olmuş” . Kendisinin de talihsiz bir süreç yaşadığını ancak gerek sivil toplum kuruluşları gerekse vatandaşlar tarafından destek bulmaktan mutlu ğunu dile getiren Yalçıntaş, “Bu destek bizi rahatlattı. Kamu vicdanında da mahşeri vicdanda da rahatız” .

Ziyaretin son bölümü ise hayli keyifli geçti. ÇEKSİAD yönetimi hem kendilerin tanıttı hem de çeşitli anekdotlarla keyifli bir sohbet ortamı oluşturdu. ÇEKSİAD yönetimini tanımaktan memnun ğunu söyleyen İTO Başkanı Yalçıntaş, Dündar’ın Çekmeköy’e davetini olumlu karşılayarak, “önümüzdeki dönem ÇEKSİAD’ı mutlaka ziyaret edeceğim” . Yalçıntaş, ziyaretin sonunda ise Dündar’a tablo takdim etti. Ayrıca tüm yönetim kurulu üyelerine de birer kitap hediye etti.