Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:38   Güncelleme : 13-11-2014 17:38

Sümer Yığcı, tekrar başkan

Turizm Taşımacıları Derneği’nin (TTDER) 7 Olağan Genel Kurulu, üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Sümer Yığcı, tekrar başkan

Turizm Taşımacıları Derneği’nin (TTDER) 7 Olağan Genel Kurulu, üyelerinin katılımı ile yapıldı. Yeni dönem yönetim kurulu üyelerinin de belirlendiği genel kurulda sektörün duayeni Sümer Yığcı, tekrar başkanlığa getirildi.

Anadolu Isuzu Bayii Çelikdizel Otomotiv’in sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltılı genel kurul toplantısına TTDER üyelerinin yanı sıra; TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, Anadolu Isuzu Satış Müdürü Efe Yazıcı, Satış Şefi Onur Çetinkaya, Bölge Satış Yöneticisi Korcan Yıldırım, Çelikdizel Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik, Otobüs Satış Danışmanı Mansur Nalbant ve Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv Satış Danışmanı İlter Elmas katıldı.

Divan Başkanlığına Mustafa Yıldırım ve Katip Üyeliğine Nusret Ertürk’ün getirilmesiyle birlikte genel kurul saygı duruşuyla başladı. Nusret Ertürk tarafından okunan Faaliyet ve Denetim raporlarını Divan Başkanı Mustafa Yıldırım ayrı ayrı oylamaya sundu ve oy çokluğu ile kabul edildi. Yeni dönem yönetim kurulu için divan başkanlığına tek liste sunuldu ve divan başkanı Yıldırım, listeyi açık oylamaya sunarak yeni dönem yönetim kurulu seçimini gerçekleştirdi.

Genel Kurul toplantısının çok güzel geçtiğini dile getiren TTDER Başkanı Sümer Yığcı, “Bugün kadınlar günü. Aramızda kadınlarda var. Onlar bizim her şeyimiz. Onun için bu güzel günlerini kutluyorum. Ayrıca bugün bize, bu güzel salonu kutan, kahvaltıyı vere ve bizim her yanımızda olan Hüseyin Çelik’e teşekkür ediyorum. Bizim el ele, dirsek dirseğe çalışmamız gerekir. Bu ucuz fiyatlardan kurtulmamız gerekir. Onun için her bir araya gelelim, bize uygun şekilde fiyatları belirleyelim. Uygun şekilde hareket edelim. Birbirimizden ayrılmamız bizi böler. Biz başladığımız 10 tane üyemiz vardı. 10 üye ile beraber mücadele ediyorduk. Kiramızı ödeyememiştik. Mülk sahibi bizi dışarıya atmaya kalkmıştı. Arkadaşımızın bir tanesi kiramızı ö, öyle hareket edebildik. Şimdi diyoruz ki 16 bin TL paramız var. 16 bin TL parası olan sivil toplum örgütü çok büyük bir müessesedir. O günden bugüne geldiğimiz nokta çok iyi bir noktadır. Genel kurulumuz ise çok güzel bir atmosfer içinde geçiyor. Sektör iyi olacak ve sorunsuz bir sektör için çalışmalarımız devam edecektir” .

Turizm Taşımacıları Derneği’nin yeni dönem yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Sümer Yığcı, Mümtaz Er, Şevket Ak, Mehmet Öksüz, Başar Ulusoy, Koray Yılmaz, Sema Çubukçu, Ali Özdamar, Hülya Ulusoy, Güray Burak, Nurullah Demirgezer, Serkan Temizsoy, Hüseyin Satır ve Selehattin Üstün. Denetleme Kuruluna ise; Mehmet Katırcı, Engin Başaran, Mehmet Geçim, Enver Kunt, Erol Alpay ve Aydın Opçin getirildi.

Hüseyin Karabulut – Ulaşım Gazetesi
www.ulasimgazetesi.com