Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:40   Güncelleme : 13-11-2014 17:40

Kayseri’de Süleyman Demir dönemi

Kayseri Otobüs Terminali İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyelerinin katılı ile oğlan genel kurul toplantısını yaptı.

Kayseri’de Süleyman Demir dönemi

Kayseri Otobüs Terminali İşletmecileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, üyelerinin katılı ile oğlan genel kurul toplantısını yaptı. Yeni dönem yönetim kurulu üyelerinin de seçildiği genel kurulda Süleyman Demir, derneğin başkanı seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Süleyman Demir, bölgede yaşanan en büyük sorunun haksız rekabet ğunu ve yeni dönemde bu sorunu çözmek için ekibiyle gece-gündüz çalışacaklarını kaydetti.

Başkan Süleyman Demir, “Benim buradaki en büyük gayem, Kayserili otobüsçülerin kanayan yarası olan haksız rekabeti bitirmek. Bu sorun çözülmezse bölgemizde otobüsçülük diye bir şey kalmayacak. Ankara’ya 10 liraya, İstanbul’a 30 liraya bilet kesen var. Kayseri ile İstanbul arası 780 km, akaryakıt bu haldeyken, bu fiyatlarla para kazanılması, ayakta kalınması mümkün değil. Otobüsçü mesleğini devam ettirmek için geçmişte kazandığını tüketiyor, adeta mum gibi eriyor. Ben bu kanayan yaraya merhem olmak için başkan m, meslektaşlarıma bu görevi bana layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Sektörümüz için canımızı dişimize takıp çalışacağız” diye konuştu.

Derneğin yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Süleyman Demir, (Başkan) İlhami Boğa (2. Başkan) Ahmet Barbaros, Hasan Kolbaşı, Hacı Karakuş.