Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

TOFED kart projesini hayata geçirdi

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Garanti Bankası ile işbirliği yaptı.

TOFED kart projesini hayata geçirdi

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Garanti Bankası ile işbirliği yaptı. Bu işbirliği çerçevesinde TOFED ve Garanti Flexi Kart Projesi hayata geçti. TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, ilk etapta sektör mensuplarının alabileceği kredi kartının daha sonraki dönemlerde otobüs yolcularına da verileceğini açıkladı.

Alış-verişte taksit özelliği ve harcadıkça bonus biriktiren Flexi Kart’ın tanıtım ve imza protokol töreni Cumhuriyet Köy Legend Otel’de yapıldı. TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan ve Genel Sekreter Mevlüt İlgin’in hazır bulunduğu işbirliği imza töreninde ilk kart Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e verildi.

TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, Flexi Kart’ın hem üyeler, hem de yolcular tarafından kullanılabileceğini söyledi. Erdoğan, “TOFED – Garanti Flexi kart ile üyelerimize çeşitli ıskontolardan yararlanabilecekleri ve maliyetlerinin düşmesine katkı sağlayabilecekleri çağdaş bir ödeme sistemi sunmaktan çok mutluyuz. TOFED’in başlattığı ve akaryakıtta kullanıcılarına yüzde 10 indirim sağlayan TOFED - Shell Kart’tan sonra, imzalayacağımız anlaşmaya uygun olarak sektör mensuplarına dağıtacağımız TOFED – Garanti Flexi Kart, üyelerimizin sıkıntılarını aşağı çekmek, maliyet sorunlarının çözümüne katkılar sunmak için düşünülüp, uygulamaya konuldu. Ayrıca bu kartı, seyahat eden yolcularımızın kullanımına da açarak, kullandıkça seyahat kilometreleri biriktirebilecekleri ve firmalardan indirim alabilecekleri bir kart haline getireceğiz” .