Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:44   Güncelleme : 13-11-2014 17:44

UND, üyelerine özel sigorta sundu

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

UND, üyelerine özel sigorta sundu

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Sigorta konusunda Evrim Sigorta ile işbirliği çalışmalarını sürdüren UND, Yeşil Kart Sigortaları ve Ferdi Kaza ürünleri konusunda yeni bir anlaşmaya imza attı.

Yeşil Kart Sigortaları ve UND Ferdi Kaza – Uzunyol Güvence Paketi ürünlerinin imza protokolü, Mersin’de yapıldı. Düzenlenen törene; Vali Vekili Mehmet Çubuktar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve Mersin Ticaret Odası Başkanı Şerafettin Aşut ile UND üyeleri katıldı. Yeni hizmet sözleşmesi UND Başkanı Engin Özmen ve Evrim Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi tarafından imzalandı.

İmzalanan protokole göre Evrim Sigorta, UND üyelerine özel oluşturduğu Yeşil Kart Sigortası ile 31.12.2011 tarihine kadar alınan poliçelere 10 taksit imkânı sağlarken, poliçeler düzenlendiği günkü kurdan Türk Lirası olarak tahsil edilebilecek. UND Ferdi Kaza – Uzunyol Güvence Paketi’nde ise UND üyesi firmaları, çalışanlarını ve onların ailelerini güvence altına alıyor. 12 aylık bir sürede hazırlanan poliçeler, 45 TL’den başlayan fiyatlarıyla karayoluyla uluslararası eşya taşımacılığı yapan TIR sürücülerini ve ailelerini tüm dünyada 365 gün 24 saat güvence altına alacak.