Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

Otobüsçüler, TOF’a akın etti

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Comvex İstanbul 2011 Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’na katıldı.

Otobüsçüler, TOF’a akın etti

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Comvex İstanbul 2011 Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’na katıldı. Fuar boyunca TOF standı otobüsçü akınına uğradı. Ziyaretçileri stantta TOF Genel Sekreter Nusret Ertürk ve Genel Müdür İsmail Aktaş ağırladı.

TOF Genel Sekreter Nusret Ertürk ve Genel Müdür İsmail Aktaş, fuar boyunca stantlarını ziyaret eden turizm taşımacıları ile şehirlerarası bireysel otobüsçülerden oluşan esnaf gruplarının sorunlarını dinledi ve karayolu yolcu taşımacılığı ve yönetmelikler çerçevesinde bu soruları cevaplandırarak, kendilerini fuar sonrasında da yeni taşındıkları adrese beklediklerini ifade ettiler.

Özellikle bireysel otobüsçülerin TOF standına yoğun ilgi gösterdiğini ifaden İsmail Aktaş, “Bizleri ziyaret eden esnafımızla birçok konuda sohbet etme imkânımız . Özellikle kendilerine OMV Petrol Ofisi A.Ş ile yapılan avantajlı anlaşma hakkında ayrıntılı bilgiler verdik. Sektörün hali hazırda ülke genelindeki en yaygın ve en avantajlı akaryakıt projesinden yararlanma konusunda sektör mensuplarını davet ettik” .

Fuarın ikinci günüde ise Karadeniz Salonunda düzenlenen sunumda sektör mensuplarına yönelik olarak otobüsçülüğün sorunları ile sektöre de verimlilik ve e-bilet konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Genel Başkan Mustafa Yıldırım, otobüs sektöründeki sorunlar ile sektörde verimlilik konusunda, Genel Sekreter Nusret Ertürk’te karayolu yolcu taşımacılığında e-bilet uygulamalarında sektör mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Fuar standını ziyaret edenler arasında çeşitli illerden esnaflarında olması, TOF cephesinde memnuniyet yarattı.