Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:46   Güncelleme : 13-11-2014 17:46

TOF, ilk toplantısını yaptı

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) 2012 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını yeni binasında yaptı.

TOF, ilk toplantısını yaptı

Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) 2012 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını yeni binasında yaptı. Yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılım gösterdiği toplantıda turizm taşımacılarının havalimanında karşılaştığı otopark sorunu, belediyelerin reklam-ilan fiyatlarındaki artışları ve e-bilet uygulaması konuları görüşüldü.

Yönetim kurulu üyelerinin, gündem maddeleri üzerinde görüşlerini belirtmelerinin ardından TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, sorunların çözümü için gerekli makamlarla görüşmelerin yapılarak çözüme kavuşması için Federasyon olarak çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Yönetim kurulu toplantısının ardından TOF Genel Sekreteri Nusret Ertürk, e-bilet uygulamaları konusunda ayrıntılı bir sunum yaparak, yönetim kurulunu çalışmaların son durumu hakkında bilgilendirdi. Ertürk, sunumunda; otobüs bileti satışı ile başlayacak uygulamanın ilerleyen safhalarında uçak bileti, TCDD, İDO, uzun vadede konaklama hizmetleri ile tüm ulaşım ve konaklamanın da satın alınabileceği bir yapıya dönüştürülmesi için projenin tüm hızıyla ilerlediğini kaydetti.