Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:47   Güncelleme : 13-11-2014 17:47

Lojistik sektörüne enerji desteği

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyelerine sunduğu avantajlara bir yenisini ekledi.

Lojistik sektörüne enerji desteği

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyelerine sunduğu avantajlara bir yenisini ekledi. Coren Enerji ile tasarruflu elektrik kullanımına olanak sağlayan bir anlaşma imzalayan UND, üyelerine ucuza elektrik kullanımının yolunu açtı. Anlaşma kapsamında aylık 800 TL’nin üzerinde elektrik tüketen tüm üyeler faydalanabilecek.

Projenin hizmet sözleşmesi; UND Başkanı Engin Özmen ve Coren Enerji Genel Müdürü Umut Pekel tarafından imzalandı. Törene ayrıca UND Başkan Yardımcısı Zahit Sağlık, İcra Kurulu Başkanı Mine Kaya ve Coren Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Mandacı da hazır bulundu.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin Coren Enerji ile imzaladığı anlaşma kapsamında elektriğini bu firma kanalıyla sağlayacak dernek üyeleri, çok uygun fiyatlara elektrik temin edebilecek.

Avrupa Birliği’ne uyum sürecinde elektrik sektörünün özelleştirilmesiyle birlikte; elektrik üretim ve dağıtım varlıklarının etkin bir şekilde kullanılmasıyla maliyetlerin düşürülmesi, oluşan rekabet ortamında tüm faydaların tüketiciye yansıtılması amaçlanmakta. TBMM, Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Gümrük ve Turizm İşletmeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, TÜV Türk ve daha birçok güçlü referansları ile sektörün öncü firmalarından olan Coren Enerji, bu ilkeler doğrultusunda şimdi de UND üyeleri için uygun fiyat ve düşük maliyetli elektrik kullanım hizmeti sağlamak üzere hizmete başladı.