Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:49   Güncelleme : 13-11-2014 17:49

İSTAB, MÜSİAD’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İSTAB Başkanı Hakan Orduhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bayraktaroğlu ve Naci Ateş ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak’ı makamında ziyaret etti.

İSTAB, MÜSİAD’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

İSTAB Başkanı Hakan Orduhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bayraktaroğlu ve Naci Ateş ile birlikte Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Nail Olpak’ı makamında ziyaret etti. MÜSİAD’ın 28 Nisanda yapılan genel kurulunda, genel başkanlığa seçilen Nail Olpak’ı tebrik eden İSTAB heyeti, yapacağı çalışmalar içinde başarı temennilerinde bulundu.

MÜSİAD’ın ülke ekonomisine kattığı değer ve iş hayatına sunduğu vizyonla örnek bir sivil toplum kuruluşu ğunu belirten İSTAB Başkanı Hakan Orduhan, “ Biz İSTAB olarak şuna inanıyoruz; sivil toplum kuruluşu sadece dert anlatan değil, derdin dermanını da gösteren olmalıdır. Yani soruna, çözüm önerisini de sunmalıdır. MÜSİAD da bu prensiple hareket eden ve sorunlara çözüm önerisi sunma gayretinde olan, ülkemizin güzide bir sivil toplum kuruluşlarından birisidir. Sizi ve şahsınızda yeni yönetiminizi İSTAB olarak tebrik ediyoruz. Ayrıca yapacağınız çalışmalarda da başarılar dileriz” .

İSTAB heyetine iyi dilekleri için teşekkür eden MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Sivil toplum kuruluşlarının demokratik hayatın önemli unsuru ğunu söyledi. Olpak, “Sorunların dile getirilmesinde ve ilgili yerlere aktarılmasında etkili platformlardır. Ancak sivil toplum örgütünü önemli kılan sorunu dile getirmesi değil, çözüm istediği yerlere hazırlıklı gitmesidir. Yani çözüm için proje sunmasıdır. İSTAB’ın da bu anlayışta ğunu görmek sevindiricidir. MÜSİAD’da bir lojistik kurulumuz var. Taşımacılıkla ilgili sorunlar ve çözüm yolları hakkında da çalışmalar yapıyor. İSTAB’ın çalışmalarından, raporlarından o kurulumuzda istifade etmek isteriz. Ziyaretiniz beni çok memnun etti. İSTAB heyetine güzel dilekleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.