Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

Ben Mercedes’i niye alıyorum biliyor musunuz?

Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) yönetim kurulu toplantısını Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yaptı.

Ben Mercedes’i niye alıyorum biliyor musunuz?

Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) yönetim kurulu toplantısını Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yaptı. Toplantının ardından Mercedes-Benz Türk ve Has Otomotiv yöneticileri ile bir araya gelen TTDER üyeleri, 8+1 Vito minibüsü inceledi. Teknik olarak yeniden geliştirilen 8+1 Vito minibüsün kampanya fiyatı ise 64 bin TL olarak açıklandı.

Düzenlenen araç tanıtım toplantısına Mercedes Benz Türk HTA Satış ve Pazarlama Müdürü Tufan Akdeniz ve Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül ile ekipleri katıldı. TTDER Başkanı Sümer Yığcı’nın ev sahipliğini yaptığı toplantıda dernek üyeleri de tam kadro hazır bulundu.

Turizm taşımacıları ile büyük bir aile klarının altını çizen Mercedes Benz Türk HTA Satış ve Pazarlama Müdürü Tufan Akdeniz, Vito’nun gelişmesinde sektör mensuplarının payının büyük ğunu söyledi. Akdeniz, “Aracımızı nasıl geliştiririz diye hep birlikte kafa yorduk. Koltukların konmasından bagaj büyüklüğüne kadar görüş bildirip, bizzat işin içine giderek çalışmalar yaptınız ve ortaya böyle bir araç çıktı. Bugün 8+1 daire konforunda bu aracımızı sektörde gönül rahatlığı ile kullanıyorsunuz” . Pazar paylarına da değinen Akdeniz, 8+1 Vito’nun yeni bir versiyonuyla pazarda tüm rakipleri geride bırakacaklarını aktardı. Akdeniz, “Bu fiyata hiçbir rakibimizin aracı yok. Tüm rakiplerimizin altında bir fiyatla aracımızı müşterilerimizin beğenisine sunduk” diye konuştu.

8+1 Vito minibüsün anahtar teslim fiyatı 64 bin TL olarak açıklanırken buna ek olarak Turizm Taşımacıları Derneği üyelerine ise yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi desteği sağlanacağı duyulurdu.

ALIRSAN KAFAN RAHAT OLUR

Turizm Taşımacılar Derneği Başkanı Sümer Yığcı, açıklanan kampanya fiyatının makul bir fiyat ğunu ifade etti. Fiyatın aşağı çekilmesi noktasında bir takım girişimlerin ğunu hatırlatan Yığcı, mevcut araçta kendi işlerine yaramayan bazı opsiyonların çıkartılmasını talep ettiklerini ve bunların çıkmasıyla birlikte ise fiyatın aşağıya çekildiğini, konfor, güvenlik, sağlamlık ve dayanıklılık noktasında ise herhangi bir tasarrufun olmadığını söyledi.

Başkan Yığcı, dernek üyelerine yönelik yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Ben senelerdir Mercedes’i niye alıyorum diye hep kendimle mücadele ettim. Fakat yine gittim Mercedes aldım. Mercedes’i niye alıyorum biliyor musunuz? Çaykara’da benim bir arabam içerisinde yolcu var devirdayım patlattı. Yerinde kaldı. Çok hoş bir olay değildi. Hemen parça alındı ve takılarak yoluna devam etti. Başka arabalarda böyle anında müdehale edilebilecek bir durum olmadığı için ben Mercedes alıyorum. Ben şimdi sizlere Mercedes’i alın demiyorum tavsiye ediyorum. Fakat rahatlık istiyorsanız, üzülmek istemiyorsanız, yolcularınızı sağ sağlim gideceği yere teslim etmek istiyorsanız Mercedesten yana tercihinizi kullanın. Size tavsiye edilen arabalarda gayet güzel. Motoru küçük. Küçük derken olmayacak, durmayacak değil ama biz alıcı olarak birçok özelliklerini çıkarttık daha ucuz olsun diye. Arabanın özelliklerine baktığınızda öteki arabalardan farkı yok. Biraz motor farkı var o da yakıt ekonomisi için çok önemli…”