Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 13-11-2014 17:52

UND’den, lojistik çalışanlarına ikinci bir emeklilik fırsatı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyeleri ve çalışmalarına yönelik bir projeye daha imza attı.

UND’den, lojistik çalışanlarına ikinci bir emeklilik fırsatı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) üyeleri ve çalışmalarına yönelik bir projeye daha imza attı. Evrim Sigortacılık Hizmetleri ile yapılan protokol çerçevesinde lojistik çalışanları Bireysel Emeklilik Sistemi ile ikinci bir emeklilik hakkı kazanmış olacak.

Evrim Sigortacılık Hizmetleri ve UND arasında, UND üyesi firma ve çalışanlarını çok uygun avantajlarla Bireysel Emeklilik Sistemi'ne dahil edecek işbirliği yapıldı. Protokol töreninde sözleşme, Evrim Sigortacılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Çelebi, UND Başkanı Engin Özmen ve Ergo Emeklilik ve Hayat Satış Genel Müdür Yardımcısı Başak Bilan Ülker tarafından imzalandı.

Evrim Sigortacılık Hizmetleri, UND ve Ergo Emeklilik ve Hayat tarafından hayata geçirilen ve UND üyesi firma ve çalışanlarına avantajlar sunan Bireysel Emeklilik Sigortası ürünü ile UND üyesi firma ve çalışanları hem emeklilik için birikim yapabilecek hem de çalışanların birikimleri fonlarda değerlenecek. UND üyesi firma ve çalışanlarına özel BES’e, firma çalışanlarının eşleri ve çocukları da dahil olabilecek. UND üye firma ve çalışanları, devletin sağladığı yüzde 25’lik vergi avantajına ek olarak, sadece UND üyesi firma çalışanlarına özel imtiyazlardan da yararlanabilecek. Giriş aidatı ödenmeyeceği gibi, kesintilerde sektörün ortalamalarının altında uygulanacak ve katılımcılar bütçelerini sarsmadan emekli olabilecek.