Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 03-09-2019 16:16

UND’de deprem!

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) genel kuruluna sayılı günler kala Bolu’nun ardından Kayseri’den de istifa haberleri geldi.

UND’de deprem!

 

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) genel kuruluna sayılı günler kala Bolu’nun ardından Kayseri’den de istifa haberleri geldi. UND Başkanı Engin Özmen ve ekibinin her geçen gün sektörün daha kötüye gitmesine neden ğunu iddia eden Kayserili üyeler, tekrar Çetin Nuhoğlu’nun başkan olmasını istedi.

UND eski Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun Bolu’dan yaktığı “Geleceğine Sahip Çık” meşalesi dalga dalga tüm Türkiye’ye yayılıyor. Nuhoğlu’nun ikinci durağı Kayseri . Kayserili nakliyeciler Çetin Nuhoğlu’nu havalimanında mehter takımı ile adeta başbakan edasıyla karşıladı. Nuhoğlu’nun gelişi şerefine 2 yıllık tam besili koç kurban edilecekti ki son anda Çetin Nuhoğlu kesimini engelledi ve ihtiyaç sahibine koçun bağışlanmasını rica etti. ABC Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Bilen ve Kayserili nakliyeciler Nuhoğlu’nun bu ricasını yerine getirerek koçu ihtiyaç sahibine ulaştırdılar.

Çetin Nuhoğlu’nu “Kayserili nakliyeciler seninle gurur duyuyor”, “Davamıza sahip çık”, “Çekin Başkan Gelecek tüm yollar açılacak” gibi dövizle karşılayarak, kendisinden tekrar başkan olmasını istedi. Asıl sürprizi ise üyeler yaptı.

 



Mevcut yönetimin çalışmasından hiç memnun olmadıklarını ve her geçen gün sektörün büyük bir çıkmaza doğru sürüklendiğini dile getiren ABC Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı ve UND Yönetim Kurulu asil Üyesi Ergun Bilen, “benimle birlikte yönetim kurulu üyesi Hikmet Eker, Kayseri Bölge Çalışma Gurubu Başkanımız Yücel Öçkomaz, çalışma gurubu üyeleri Hakan Kurt, Ömer Erdem, Menderes Gölgeli ve Alper Bilen UND deki aktif   görevlerinden istifa etmiştir. Derneğimizin yeniden canlanması adına Çetin başkanımızdan tekrar başkan olmasını istiyor ve sonuna kadar yanında ğumuzu bildiriyoruz. Kayserili nakliyeci emeğine, geleceğine sahip çıkıyor ve Çetin başkanı başımızda görmek istiyor” . Kayseri’nin ardından diğer bölge gruplarının da mevcut görevinden istifa edeceği öğrenildi.

Kendisine gösterilen sevgi yumağı karşısında kça duygu dolu anlar yaşayan Çetin Nuhoğlu, “Sivil toplum örgütleri yönetilmez, hizmet edilir. Nakliyeci dostlarım beni hizmet için istiyor ve onların bu isteğine karşı bende başkanlık için aday ğumu Kayseri’den   açıklıyorum” diye konuştu.

Nuhoğlu’nun ekibinin ise yapılacak bölge toplantılarında, bölge nakliyecilerin işaret edeceği isimlerden oluşacağı öğrenildi.