Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:52   Güncelleme : 03-09-2019 16:13

Ahmet Musul yalancıdır!

UND Yönetim Kurulu Üyesi ve Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’un “Engin Özmen’i UND başkanlığına Çetin Nuhoğlu önerdi” diye yaptığı açıklamaya Nuhoğlu’ndan yanıt gecikmedi.

Ahmet Musul yalancıdır!

 

UND Yönetim Kurulu Üyesi ve Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul’un “Engin Özmen’i UND başkanlığına Çetin Nuhoğlu önerdi” diye yaptığı açıklamaya Nuhoğlu’ndan yanıt gecikmedi. Nuhoğlu, Ahmet Musul’un gerçekleri çarptırarak yalan söylediğini iddia etti.

UND eski Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun otobüs konuşmasının ardından UND Başkanı Engin Özmen ve Genel Sekreter Fevzi Çakmak, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sektör basına açıklamalarda bulunmuştu. Toplantıda söz alan Ahmet Musul, Özmen’i başkanlık için Nuhoğlu’nun önerdiğini açıklamamıştı.

Nuhoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada aynen şöyle konuştu: “Ben  bugünkü başkanı önermedim. Geçen günkü (22 Kasım 2012) toplantıda Ahmet Musul (Ekol) Engin Özmen’i Çetin Nuhoğlu önerdi . Ona mail attım. Ahmet bunu tekzip et, yoksa sana yalancısın diyeceğim m. Tamam başkan, edeceğim ağabey, onu yapacağım, bunu yapacağım ama etmedi. Şimdi açıklıyorum. Ahmet Musul yalancıdır. Engin Bey’in yaptığı açıklamalarda 3 arkadaşımıza 3 mesaj geçtim. Söyledikleri baştan sona yalandır. Vicdan azabı duyuyorum. Bu sektörün şuan ki içinde bulunduğu durumdan ben sorumluymuşum gibi hissediyorum. Onun için son 2 senedir kâbus görüyorum. Uyuyamıyorum sıkıntımdan. Sektörün gittikçe kan kaybettiğini görüyorum. Sektörün gittikçe bittiğini görüyorum. Bu sektör önemli bir sektördür. Bu söktür üzerine hiç kimse oyun oynayamaz. Çünkü çok güçlü üyeleri vardır. Ama ilk defa yanıldık, mevcut yönetim sektör üzerine oyunlar oynuyor.”



AHMET MUSUL NE DEMİŞTİ?

Ahmet Musul: “İsterseniz orayı ben devam edeyim. Hakan Bey’in ismi geçmedi. Başkanlıkta buradaki temel amaç iki farklı derneği birleştirmek için yapıldı. O anlamda başkanlığın yüksek olmak yerine yönetimin güçlü ve tek adam   hâkimiyetinin olmayacağı bir yapı oluşturmak istendi. Çetin Bey’in önerileri doğrultusunda ki; kendisine o denem için katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Oradaki konuşmalarda Ekol gibi Mars gibi Çoban gibi büyük şirketlerin sahiplerinin adı geçti fakat bizim içimizde hem büyük olup, hem de faaliyeti olarak operasyonun içerisinde olmayan tek Engin bey’di. O yüzden Garip Bey önermedi Çetin Bey’in kendisi önerdi Engin Bey’i. Garip Bey’de “Ben bu konuda onun adına bir şey yapamam. Kendisiyle konuşur dönerim” . Ve dolayısıyla konu Engin Bey’de mutabıkta kalındı. Kendisi de davetimizi kabul etti. Bunun ilgili spekülasyonların yapılması kusura bakmayın ama çok çirkin. Bu bir pazarlık söz konusu değildir. Ancak öneri olabilir.”