Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:53   Güncelleme : 13-11-2014 17:53

Boyunuzu aşıyorsunuz!

UND Başkan adayı Çetin Nuhoğlu, mevcut yönetimin Mersin toplantısında dile getirdiği “koltuk sevdası” açıklamasına cevap verdi.

Boyunuzu aşıyorsunuz!

UND Başkan adayı Çetin Nuhoğlu, mevcut yönetimin Mersin toplantısında dile getirdiği “koltuk sevdası” açıklamasına cevap verdi. Saffet Ulusoy’un bir hizmet sevdalısı ğunu hatırlatan Nuhoğlu, o dönem ki yarışında kk değil, sektöre daha iyi hizmet etmek ğunu söyledi.

Çetin Nuhoğlu, konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaparak mevcut yönetimin en azından aday olmayacağını açıklamasını istedi. “Özel fiyat aldığınızı, desteklendiğinizi ve de size ayrıcalık tanındığını Mersin toplantınızda itiraf ettiniz” diyen Çetin Nuhoğlu, farkında olmadan veya bilerek Un Ro-Ro, Ekol ve Mars ortak menfaatleri için sektör ve diğer nakliyecilere zarar verdiğini ifade etti.

Mevcut yönetimin özellikle küçük ve orta ölçekli firmaları batırmaya uğraştığını iddia eden Nuhoğlu, “En acısı da UND gibi saygın bir meslek örgütünü kullanıyorsunuz. Hırsınız ve açgözlülüğünüz, dürüst ve etik davranabilmenin önünde artık ciddi bir engel” .

Çetin Nuhoğlu, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

ŞAŞKINSINIZ!

Geçen hafta “Engin Beyi Çetin Ağabey önerdi” n, bende “Ahmet Musul yalan söylüyor” m. Simdi “Garip Bey önerdi Çetin Ağabey onayladı” diyorsun. Bir haftada ilerleme kaydettin. Artık yalan söylüyorsun demiyorum. Çünkü yavaş yavaş gerçekleri hatırlamaya başladın. Sizlere bu konuda bir şey daha söyleyeyim; Önermiş olsam da, onaylasam da hiç ağzımı açmamış olsam da (ki gerçek bu) hata yaptım. Sektörden özür diliyorum. Yeni dönemde bir hata daha yapmayacağım. Onun için Başkan olacağım.

AKLINIZI PEYNİR EKMEKLE Mİ YEDİENİZ?

"UND Deniz’i Çetin Başkan batırdı" diyenler; Ağustos 2010’da yaklaşık 3 Milyon Euro zararı olan UND Deniz’in tek istediği: Onu batırmak için saldıran şirketle senin ğin gibi bir anlaşma yapmak, yıllarca açmadıkları Fransa hattında ilk defa hat açan sektöre bırakmak idi. Biz sadece Fransa’da kalmak istiyorduk. Korktuğun gibi bizi batırıp sonra da aşırı zamlarla, hem kârlarını artıracaklar hem de tekel kalmaya devam edeceklerdi. Böyle de .

ŞİMDİ SİZE BİR ÖNERİDE BULUNUYORUM

İnanmamak için direnenler: Diyelim ki ben batırdım! Simdi de bütün zararları en az 3 kat olarak geri alacağıma söz veriyorum. Buna da kimse engel olamayacak. Zaten Engin Bey demedi mi: “Yüz kere söyledim ben dava açmayacağım. 4 Milyon Euro veren davayı açar, 70 milyonu alır.” Ben 4 Milyon Euro’yu veriyorum! Lütfen artık istifa edin… Veya aday olmayacağınızı açıklayın. Bu sektör sizin anlayamayacağınız kadar üstün değerlere sahiptir. Rahmetli Onursal başkanımızı da haksız yere suçlamayın. Boyunuzu aşıyorsunuz. O hizmet sevdalısı idi “Koltuk” değil. Bizim yarışımız da sektöre daha iyi hizmet etmek üzere idi.