Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:53   Güncelleme : 13-11-2014 17:53

Sektöre ölü toprağı serpilmiş

UND başkan adayı Çetin Nuhoğlu, bölgesel toplantılarına aralıksız devam ediyor.

Sektöre ölü toprağı serpilmiş

UND başkan adayı Çetin Nuhoğlu, bölgesel toplantılarına aralıksız devam ediyor. Nuhoğlu, Ankara’nın ardından Mersin bölgesindeki sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Sektörün zor bir dönemeçten geçtiğini ifade eden Nuhoğlu, UND üyelerinden birlikte mücadele talebinde bulundu.

Çetin Nuhoğlu, Bolu’dan başlattığı ve sırasıyla Kayseri, Sancaktepe, Gaziantep, Hadımköy, İkitelli, Ankara toplantılarına Mersin’i de ekledi. 3 Ocak 2013 tarihinde Mersin bölgesindeki nakliyeciler ile bir araya gelen Nuhoğlu, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Nakliyecilere hitaben bir konuşma yapan Çetin Nuhoğlu, “Bu sektör hiç bir dönemde bu kadar heyecansız, amaçsız, sahipsiz, bitkin, üzerine ölü toprağı serpilmiş, kısaca yaşayan bir ölü haline gelmemişti. Bir lar varlığı ve ismi ile ülkenin en önemli STK’sı UND efsanesi, neredeyse yok olmuş, sıradan basit bir derneğe dönüşmüştür. Sektörün yeniden ayağa kalkmaya sadece kendisi için değil; ülke adına, geleceğimiz adına ihtiyacı var. Bunu bütün bölgelerde görüyorum” .

Mersin toplantısının ardından Hatay bölgesindeki nakliyeci dostları ile bir araya geleceğini dile getiren Nuhoğlu, “7 Ocak 2013 Pazartesi günü Hopa ve Trabzon’a daha sonra İzmir, Konya, Mardin de dostlarımızla buluşacağım. Gelen telefonlardan, aradıklarımdan aynı duygular, aynı heyecan ve aynı ayağa kalkma isteğini çok net görüyorum ve herkes de buna şahittir” diye konuştu.

UND üzerinde Karabulutlar dolaştığının altını çizen Nuhoğlu, şöyle devam etti: “Bir büyüğünüz, bir dostunuz, bir kardeşiniz olarak, sizlere diyorum ki; Gelin hep beraber el ele bu mücadeleyi verelim. Hep beraber sektöre hizmet edelim. Hep beraber UND efsanesinin üstündeki Karabulutları dağıtalım. 40’ıncı yılını hep beraber ona yakışır şekilde, basta rahmetli büyüğümüz Saffet Ulusoy olmak üzere tüm emeği gecen büyüklerimizi saygıyla anarak kutlayalım. Emin olun buna hepimizin, tüm sektörün ve ülkenin ihtiyacı var.”