Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:54   Güncelleme : 13-11-2014 17:54

Turizmciler yola Yığcı ile devam ediyor

Turizm Taşımacıları Derneği’nin (TTDER) 8’inci Olağan Genel Kurulu, üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Turizmciler yola Yığcı ile devam ediyor

Turizm Taşımacıları Derneği’nin (TTDER) 8’inci Olağan Genel Kurulu, üyelerinin katılımı ile yapıldı. Yeni dönem yönetim kurulu üyelerinin de belirlendiği genel kurulda sektörün duayeni Sümer Yığcı, tekrar başkanlığa getirildi.

Anadolu Isuzu’nun sponsorluğunda gerçekleşen yemekli genel kurul toplantısına TTDER üyelerinin yanı sıra; TOFED Başkanı Mehmet Erdoğan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin ve yönetim kurulu üyeleri, TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, Genel Sekreter Nusret Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Mercedes-Benz Türk HTA Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz ve Temsa Bölge Yöneticisi Baybars Dağ katıldı.

Divan Başkanlığına Mustafa Yıldırım ve Katip Üyeliğine Nusret Ertürk’ün getirilmesiyle birlikte genel kurul saygı duruşuyla başladı. Nusret Ertürk tarafından okunan Faaliyet ve Denetim raporlarını Divan Başkanı Mustafa Yıldırım ayrı ayrı oylamaya sundu ve oy çokluğu ile kabul edildi. Yeni dönem yönetim kurulu için divan başkanlığına tek liste sunuldu ancak oylamanın kapalı zarf usulü ile yapılmasına karar verildi. Üyelerden en fazla oyu alan Sümer Yığcı ise derneğin yeni dönem başkanı seçildi.

Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Sümer Yığcı, Mehmet Öksüz, Başar Ulusoy, Mehmet Katırcı, Hülya Ulusoy, Hüseyin Satır, Şevket Ak, Mümtaz Er, Uğur Uyanık, Selahattin Üstün, Fatih Çolak, Engin Başaran, Koray Yılmaz, Güray Buruk. Denetim kuruluna ise Sema Çubukçu, Serkan Temizsoy, Erol Alpay, Nurullah Demirgezer ve Taşkın Arık getirildi.