Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

UND sektöre önemli bir kapı açtı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Okan Üniversitesi ile işbirliği yaparak üyesi firma çalışanlarına yönelik Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı başlattı.

UND sektöre önemli bir kapı açtı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Okan Üniversitesi ile işbirliği yaparak üyesi firma çalışanlarına yönelik Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı başlattı. İşbirliği kapsamında UND üyelerinin çalışanları Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ndeki Lojistik Yönetimi Yüksek Lisans Programı'ndan indirimli yararlanacak.

UND ile Okan Üniversitesi arasındaki işbirliği protokolü, UND merkezinde düzenlenen tören ile imzalandı. Protokolü UND adına İcra Kurulu Başkanı Fatih Şener imzalarken, Okan Üniversitesi adına da Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Targan Ünal imzalandı.

Öğrenilenleri hem desteklemek hem de makro düzeyde bakış açısı oluşturmak amacıyla zengin içerik ve alanında yetkin öğretim görevlileri ile oluşturulan Yüksek Lisans Programı, Tedarik Zinciri Yönetimi, Üretim ve Stok Yönetimi, Lojistikte Planlama ve Modelleme, Lojistikte Bilişim Sistemleri, Taşımacılık Yönetimi, Depo ve Dağıtım Merkezleri Yönetimi, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetim Stratejileri ve Lojistik Yönetimi gibi ana derslerden oluşuyor.