Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:56   Güncelleme : 13-11-2014 17:56

TOF’un 3’üncü genel kurulu yapıldı

Tüm Otobüsçüler Federasyonu’nun (TOF) 3’üncü olağan genel kurulu, 75 delegeden 50’sinin katılımı ile yapıldı.

TOF’un 3’üncü genel kurulu yapıldı

Tüm Otobüsçüler Federasyonu’nun (TOF) 3’üncü olağan genel kurulu, 75 delegeden 50’sinin katılımı ile yapıldı. Yeni dönem yönetim kurulu seçimlerinin de yapıldığı genel kurulda Mustafa Yıldırım, yeniden başkanlığa getirildi.

İstanbul Kalyon Otel’de 20 Haziran 2013 tarihinde yapılan genel kurulun Divan Başkanlığı İmran Okumuş, divan başkanlığı yardımcılığını Yusuf Erdoğan, katip üyeliğini ise Fatih Çolak’ın yaptığı genel kurul İstiklal Marşımızın hep birlikte söylenmesinin ardından başladı.

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. Divan başkanlığına tek liste sunuldu. İkinci bir liste olmadığı için Divan Başkanı İmran Okumuş, seçimlerin açık oylama ile yapılmasını önerdi ve oybirliği ile kabul edildi.

Mustafa Yıldırım başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Tahsin Yücefer, İbrahim Arttırdı, Sümer Yığcı, Şevket Ak, Cesim Alptekin, İmran Okumuş, Erhan Özkılıç, Halil Balyam, Mümtaz Er, Mehmet Öksüz, Nusret Ertürk, Temel Kolaçoğlu. Denetim Kurulu; Sabri Çelikus, Hüseyin Satır, Kenan Çolak. Disiplin Kurulu; Halil Ak, Aydın Opçin, Ali Özdamar.

Yeni dönemde listede ismini göremeyen Bireysel Otobüsçüler Derneği Başkanı İsmail Aktaş ise federasyondan ayrılacağını açıkladı.