Dernekler
Giriş Tarihi : 13-11-2014 17:57   Güncelleme : 13-11-2014 17:57

UND Başkanı Nuhoğlu'nun Çabaları Sonuç Verdi

Türk ve Bulgar Ulaştırma Bakanları İstanbul’da görüşecek ÖZEL HABER BULGARİSTAN sınırından geçiş yapan Türk taşımacısına haksız ceza uygulamalarına karşı harekete geçen Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun girişimleri sonuç verdi.

UND Başkanı Nuhoğlu'nun Çabaları Sonuç Verdi

Türk ve Bulgar
Ulaştırma Bakanları
İstanbul’da görüşecek

ÖZEL HABER

BULGARİSTAN sınırından geçiş yapan Türk taşımacısına haksız ceza uygulamalarına karşı harekete geçen Uluslararası Nakliyeciler Derneği Başkanı Çetin Nuhoğlu’nun girişimleri sonuç verdi. Türkiye ve Bulgaristan Ulaştırma Bakanları, 11 Ekim Cuma günü İstanbul’da bir araya gelecek.

RORO taşımalarındaki fiyat artışının ardından karayoluna yönelen Türk taşımacısı, bu kez de Bulgaristan’ın ceza uygulamasıyla karşı karşıya kaldı. Haksız cezayı protesto ederek Bulgaristan’a girmeyi reddeden Türk şoförleri, UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu’na sorunlarını anlattı.

Kapıkule Gümrüğü’nde şoförlerle görüşen Nuhoğlu, “Almanya’da yükünü alıp Türkiye’ye yola çıkan şoförler Bulgaristan korkusu yaşıyorlar. Bu durum hemen her geçişte söz konusu. Bulgarlar ceza yazmak için bahane bile aramıyorlar. Artık bu kabusu sorun olmaktan çıkaracağız” .